Μεγάλη δικαίωση του Παύλου Πολάκη έναντι του Γιάννη Κουρτάκη – Τώρα, «ψάξτε τρύπες να κρυφτείτε» (pic)

Δικαιώθηκε ο Παύλος Πολάκης έναντι του Γιάννη Κουρτάκη, με την Εισαγγελέα Εφετών να απορρίπτει τη μήνυση του εκδότη των Παραπολιτικών σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για «εξύβριση» και «συκοφαντική δυσφήμιση», ενώ παράλληλα με αυτή την απόφαση, ανοίγει ο δρόμος για την διερεύνηση του σκανδάλου ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το περιεχόμενο της εισαγγελικής διάταξη δέχεται ως αληθή τα καταγγελλόμενα για είσπραξη 1 εκατ. ευρώ από εταιρείες του Κουρτάκη από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Η Εισαγγελέας Εφετών δέχθηκε (με μία πολυσέλιδη και πλήρως αιτιολογημένη απόφαση) ότι όλα όσα είχα καταγγείλει για τις εταιρείες του Κουρτάκη και για τα χρήματα που πήραν “αέρα” από το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2012 – 2014, ήταν απολύτως αληθή, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο Κουρτάκης δεν προσκόμισε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να ενισχύει την έγκλησή του», έγραψε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

«Η συγκεκριμένη εισαγγελική διάταξη αποτελεί σημαντικό πρόκριμα για την ποινική δικογραφία με τις “διαφημιστικές δαπάνες” του ΚΕΕΛΠΝΟ, η οποία ακόμη ερευνάται από την Οικονομική Εισαγγελία» επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Σήμερα πήρα στα χέρια μου την από 22.12.2022 Διάταξη της Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών, που απορρίπτει ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ τη μήνυση του Κουρτάκη και με ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ οριστικά από τις κατηγορίες της “συκοφαντικής δυσφήμησης” και “εξύβρισης” που τάχα διέπραξα εναντίον του (φωτό 1, 2).

Πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!

– ΝΟΜΙΚΗ ΝΙΚΗ:

α) διότι η Εισαγγελέας Εφετών δέχθηκε (με μία πολυσέλιδη και πλήρως αιτιολογημένη απόφαση) ότι ΟΛΑ όσα είχα καταγγείλει για τις εταιρείες του Κουρτάκη και για τα χρήματα που πήραν “αέρα” από το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2012 – 2014, ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΗ, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο Κουρτάκης ΔΕΝ προσκόμισε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να ενισχύει την έγκλησή του (φωτό 3)!!!

β) διότι η συγκεκριμένη εισαγγελική διάταξη αποτελεί σημαντικό ΠΡΟΚΡΙΜΑ για την ποινική δικογραφία με τις “διαφημιστικές δαπάνες” του ΚΕΕΛΠΝΟ, η οποία ακόμη ερευνάται (😉 από την Οικονομική Εισαγγελία και

γ) διότι αυτή η διάταξη αποτελεί αποστομωτική απάντηση προς τον Ντογιάκο και τους εξ αγχιστείας συγγενείς του. Ξέρουν τι εννοώ…Λεπτομέρειες, αν προκληθώ…

– ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΗ διότι συνιστά ηχηρό ΡΑΠΙΣΜΑ προς τον ίδιο τον Μητσοτάκη και τους βουλευτές του, οι οποίοι εξευτελίστηκαν ζητώντας συγγνώμη από τον Κουρτάκη που δεν ήραν την ασυλία μου στην πρώτη του μήνυση (φωτό 4, 5) και έσπευσαν να του κάνουν το χατήρι, ξαναφέρνοντας την υπόθεση για δεύτερη φορά στη Βουλή!!!

– ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, διότι ένας ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός δέχεται (με κατηγορηματικό μάλιστα τρόπο) ότι όταν πρόκειται για τη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και δη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, οι οξείες εκφράσεις και οι δυσμενείς χαρακτηρισμοί ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ (φωτό 6 και σε links οι επίμαχες αναρτήσεις μου)!!

Πρόκειται για ΣΦΑΛΙΑΡΑ πρώτου μεγέθους προς ΟΛΟΥΣ όσοι υποκριτικά και προσχηματικά ομνύουν στην “αστική ευπρέπεια” και κοσμιότητα του ΥΦΟΥΣ, για να καλύψουν το ποταμό του ΗΘΟΥΣ και τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος!

ΥΓ: Στη φωτό 7 όσα προφητικά έλεγα το 2020 για ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ της ΔΕΞΙΑΣ… Επιβεβαιώθηκαν πλήρως!!!!

ΥΓ2 Στις φωτο 8-9-10-11-12 οι αναρτήσεις που έκανα το καλοκαίρι του 2020 ….. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣ!!!!!

Ερχόμαστε και θάναι ΑΛΛΙΩΣ!!!

Ψάξτε τρύπα να κρυφτείτε!!!

Ο θεός συγχωρεί ,εγώ ποτέ!!

Δεν είναι απειλή ,είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...