Κρεσέντο ψεμάτων από τον Πορτοσάλτε στην θλιβερή του προσπάθεια να στηρίξει τον βιαστή Λιγνάδη που κυκλοφορεί ανάμεσά μας

Σε κρεσέντο ψεμάτων επιδόθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε στην προσπάθειά του να απαντήσει στις οργισμένες αντιδράσεις καλλιτεχνών και…πολιτών για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την καταδίκη του για δυο βιασμούς ανηλίκων.


Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις των θεατών στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν αναρτήθηκε πανό με το σύνθημα «Βιαστής είναι». Και είπε το αμίμητο, «Αν όλη αυτή η αντίληψη ΣΥΡΙΖΑ για τη δικαιοσύνη νομίζει ότι μπορεί έτσι να ακουμπήσει τους κεντρώους ψηφοφόρους, τι να πω»… 


Η θέση αυτή οδήγησε στην δεύτερη ερώτηση από τη δημοσιογράφο η οποία τον ρώτησε «αυτοί εδώ που ανήρτησαν τα πανό είναι ΣΥΡΙΖΑ;». Και τότε ο Άρης Πορτοσάλτε είπε το αμίμητο «Δεν ξέρω εάν είναι ακριβώς ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μια υποκινούμενη κατάσταση από τον Νάσο Ηλιόπουλο και λοιπούς, μια επιθετικότητα εναντίον της κ.Μενδώνη και μια αντίληψη για τη δικαιοσύνη η οποία θυμίζει ότι δεν στρίψαμε καλά τους αρμούς της εξουσίας και όταν θα έρθουμε θα είναι αλλιώς τα πράγματα». Και συνέχισε τα ψέματα, λέγοντας ότι αυτή η απόφαση για την αποφυλάκιση Λιγνάδη δεν αρέσει αλλά η απόφαση βγήκε με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Καραμέρος, δημοσιογράφος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι που ήταν στο πάνελ αντιπαρατέθηκε με σφοδρότητα λέγοντας πως ο νόμος πάνω στον οποίο βασίστηκε η αναστολή εκτέλεσης της ποινής για τον καταδικασμένο για δυο βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη, είναι σε ισχύ από το 2010 με τον Άρη Πορτοσάλτε ενοχλημένος να προσπαθεί να επιμείνει στους ψευδείς ισχυρισμούς.

ΠΗΓΗavgi.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ