Καταγγελία – σοκ για στημένα ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ μέσα στο χάος της κακοκαιρίας (vid)

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαχειριστεί τα λάθη και την ανεπάρκειά της με επικοινωνιακό τρόπο μόνο, είναι πλέον γνωστό. Το γεγονός ότι σε αυτή τη διαχείριση συμβάλουν και τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης είναι επίσης γνωστό.

Ωστόσο στον κόσμο των social media η διελκυστίνδα της προπαγάνδας, μεταξύ κυβέρνησης παραμένει αμφίρροπη, και πολιτών καθώς οι τελευταίοι βρίσκουν στα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης δίαυλο επικοινωνίας ώστε να καταγγείλουν τα λάθη τις αστοχίες και την ανικανότητα του «επιτελικού κράτους».

Το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα», η σφοδρότητας της οποίας ήταν γνωστή στην κυβέρνηση εδώ και μία εβδομάδα, ανέδειξε για άλλη μία φορά ότι η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα ώστε λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία και την όσο το δυνατό μικρότερη ταλαιπωρία των πολιτών.

Αποτέλεσμα της κυβερνητικής αδράνειας ήταν μεταξύ άλλων ο εγκλωβισμός εκατοντάδων ανθρώπων στην Αττική Οδό και σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής, όπως επίσης και η απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσαν εκατοντάδες επιβάτες της InterCity 54 οι οποίοι παρέμειναν καθηλωμένοι μέσα στο τρένο για πάνω από 20 ώρες, από νωρίς χτες το μεσημέρι κοντά στην Οινόη και στο Λιανοκλάδι.


Ωστόσο σύμφωνα με καταγγελία μίας εκ των επιβατών της αμαξοστοιχίας, τα παραπάνω δεν εμπόδισαν τα φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση ΜΜΕ να περιγράψουν με τον δικό τους τρόπο τα όσα βίωσαν.

Συγκεκριμένα η επιβάτης δηλώνει με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μετά την ατελείωτη ταλαιπωρία τους, όταν ήρθαν τα λεωφορεία να τους μεταφέρουν στην Αθήνα, τους κατέβασαν όχι από την πλευρά του τρένου που βρίσκονταν ο σταθμός και τα λεωφορεία, αλλά από την άλλη. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία αυτό έγινε, ώστε ορισμένοι επιβάτες να δώσουν συνέντευξη σε συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και να αποφευχθεί η καταγραφή ενδεχόμενων διαμαρτυριών των επιβατών ενάντια στην κυβέρνηση.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ίδια επιβάτης επισημαίνει ότι αυτή η προσπάθεια ενδεχόμενης απόκρυψης διαμαρτυριών ήταν μάταιη, καθώς οι επιβαίνοντες στην αμαξοστοιχία είχαν ήδη ανεβάσει τα βίντεο τους στα social media.

ΠΗΓΗavgi.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....