Καταγγελία – βόμβα κατά της Τατιάνας Στεφανίδου για την υπόθεση του παιδοβιαστή του Κολωνού

Με εξώδικα κατά των καναλιών θα απαντήσει η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης που έζησε την φρίκη στα χέρια του 53χρονου βιαστή και μαστροπού στον Κολωνό.

Η Ασπασία Ταραχοπούλου τόνισε ότι ουσιαστικά έχει γνωστή η ταυτότητα του παιδιού καθώς δημοσιογράφοι βρίσκονται διαρκώς έξω από το σπίτι της οικογένειας, ενώ κατήγγειλε την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία δημοσίευσε φωτογραφία της 12χρονης που αν και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της, εντούτοις η ταυτότητα μπορούσε να γίνει γνωστή. Όπως είπε η δικηγόρος, πρόκειται για τη δεύτερη διαπόμπευση του παιδιού.

Συγκεκριμένα, η Ασπασία Ταραχοπούλου τόνισε μιλώντας στο Mega τόνισε τα εξής: «Έχω ένα σοβαρό παράπονο από τα κανάλια και από τους δημοσιογράφους. Δεν έχουν σεβαστεί το γεγονός ότι η υπόθεση αφορά ένα ανήλικο παιδί, ένα παιδί που είναι σήμερα 12 ετών σήμερα, τότε που γινόταν ό,τι γινόταν, δεν ήταν καν 12 χρονών. Είναι ολημερίς και ολονυχτίς έξω το σπίτι της οικογένειας. Έχουν στοχοποιήσει το παιδί. Έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του».

Στη συνέχεια η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, κατήγγειλε την Τατιάνα Στεφανίδου. «Η κυρία Στεφανίδου έμαθα ότι δημοσιοποίησε φωτογραφία του παιδιού με pixel. Είναι απαράδεκτο αυτό. Ετοιμαζόμαστε να στείλουμε εξώδικα σε όλα τα κανάλια. Πρέπει να σταματήσει η έκθεση του παιδιού στη δημοσιότητα γιατί αυτό αφορά το μέλλον του παιδιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις έγιναν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο οποίος προσπάθησε να καλύψει τη σύζυγό του, λέγοντας: «Μπορεί μερικές φορές να υπάρχει υπερβολή στο κυνήγι της είδησης, αλλά δεν είδα πουθενά ούτε τη φωτογραφία του κοριτσιού ούτε τίποτα άλλο».

Η δικηγόρος επανήλθε λέγοντας: «Εγώ πάντως πληροφορήθηκα ότι φάνηκε η φωτογραφία του παιδιού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου. Η έρευνα είναι στα χέρια της αστυνομίας και της ανάκρισης, όχι των δημοσιογράφων. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον έχετε να κάνετε με ένα ανήλικο παιδί».

ΠΗΓΗavgi.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....