«Και αντί να εκφράζει ευγνωμοσύνη για το παντεσπάνι που έτρωγε…» – Αποκαλυπτικός και ο Χατζηνικολάου «κελαηδάει» μετά το θάνατο του Τράγκα

Προκλήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου από μηνύματα ακροατών τού Real fm να κάνει σχόλιο για τον Γιώργο Τράγκα και τα πεπραγμένα του, αλλά το αρνήθηκε γιατί, όπως είπε, «δεν θα είμαι αντικειμενικός». Αναφέρθηκεωστόσο στις σχέσεις τους, που είχαν διαταραχθεί λόγω της «επιθετικήςσυμπεριφοράς» τού εκλιπόντος, και έκανε μια αποκάλυψη που εντυπωσιάζει. Ότι δηλαδή ο Τράγκας προσπάθησε να κλείσει το Real Group προκαλώντας πτώχευσή του.

«Δεν σχολιάζω γιατί έχω πίκρα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και θεωρώ ότι δεν θα είμαι αντικειμενικός» είπε και υποστήριξε ότι οι έλεγχοι για την περιουσία του θα έπρεπε να έχουν γίνει όταν ήταν εν ζωή «τότε που η φωνή του επηρέαζε τους Έλληνες». 

Ο Τράγκας έφυγε από τον Real fm με άσχημο και επιθετικό τρόπο, όπως ανέφερε ο συνιδιοκτήτης του. «Και αντί να εκφράζει ευγνωμοσύνη για το παντεσπάνι που έτρωγε εδώ (τα συμβόλαιά του υπάρχουν για όποιον θέλει να τα δει) εξαπέλυε ύβρεις και επιθέσεις και προσωπικά εναντίον μου και εναντίον του σταθμού» είπε.  

«Όταν ήταν στα αζήτητα»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόσθεσε στην εκπομπή του ότι ο Γιώργος Τράγκας του είχε ζητήσει δουλειά «γιατί τον είχαν στα αζήτητα και του την έδωσα». Έμεινε στον σταθμό για χρόνια αλλά «όταν βρήκε υψηλότερες αμοιβές, σε μια περίοδο που εμείς περνούσαμε πολύ μεγάλη δυσκολία, μας εγκατέλειψε με άσχημο τρόπο και στη συνέχεια μας καθύβριζε». Ο εκδότης δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες αλλά αποκάλυψε κάτι πολύ σοβαρό. Ότι ο Τράγκας «προσπάθησε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης για τον Real Group για να στείλει στην ανεργία διακόσιους συναδέλφους του». 

Ο Χατζηνικολάου είπε ότι οι ύβρεις τού Τράγκα προς το πρόσωπό του «ήταν καθημερινές επί πολλά χρόνια και δεν του απάντησα ποτέ». 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ