«Θα τους βγάλουμε την κουκούλα» – Δημόσιο ξέσπασμα του Χατζηνικολάου για τις νέες επιθέσεις που δέχεται

Για τα κομματικά τρολ που στρέφονται (και) εναντίον του αναφέρθηκε τις τελευταίες ημέρες στην εκπομπή του, στον Real fm, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος προαναγγέλλει ότι οι σχετικές δημοσιεύσεις της Real News, που άρχισαν στην έκδοση της περασμένης Κυριακής, θα συνεχιστούν και θα είναι περισσότερο αποκαλυπτικές («Θα τους βγάλουμε την κουκούλα», ανέφερε εμφατικά). Επανειλημμένα είπε ότι η αποδοχή των Μέσων τού Real Grope διευρύνεται, παρά τις επιθέσεις που δέχονται, αναφέροντας ότι ο Real fm «είναι μια ανάσα από την κορυφή» (0,4 ή 0,5, όπως είπε), ενώ η Real News «αυξάνει από Κυριακή σε Κυριακή την κυκλοφορία της και την αναγνωσιμότητά της».

Ωστόσο, δεν αποκάλυψε ποια είναι η κυκλοφορία τής εφημερίδας, η οποία περιλαμβάνεται σε εκείνες που δεν επιτρέπουν στο πρακτορείο διανομής, στο Άργος, να δημοσιοποιούν τις πωλήσεις τους. Μήπως είναι καιρός το Real Grope να επιτρέψει αυτήν τη δημοσιοποίηση; Αν η Καθημερινή, η Δημοκρατία, και όποιες άλλες δεν θέλουν να αναφέρονται στα δελτία πωλήσεων, μπορούν να επικαλεσθούν λόγους για τους οποίους δεν εμπιστεύονται το πρακτορείο, αυτοί οι λόγοι δεν νοείται να ισχύουν για τη Real News.
Και μια και το έφερε η «κουβέντα»: μήπως είναι καιρός να γίνει υποχρεωτική η δημοσιοποίηση, και όχι προαιρετική όπως συμβαίνει, όλων των κυκλοφοριών εφημερίδων και περιοδικών; Είναι δικαίωμα του κοινού και όσων διαφημιζομένων έχουν απομείνει, να ξέρουν τις πωλήσεις κάθε έντυπου που κυκλοφορεί από το μοναδικό πρακτορείο διανομής Τύπου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ