Εφημερίδα – υπερπαραγωγή ετοιμάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Η οικονομική εξυγίανση της εκδοτικής «Αυγή Α.Ε.», εν λειτουργία, προχωρά σύμφωνα με τους γνωστούς σχεδιασμούς της διοίκησης της. Την Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου, το ΔΣ των εκδόσεων ενέκρινε τις συμμετοχές στο πλαίσιο προγράμματος εθελούσιας εξόδου και οι ενδιαφερόμενοι ειδοποιήθηκαν να προσέλθουν στα γραφεία της εφημερίδας, κατά γκρουπ λόγω κορονοϊού, την Δευτέρα (7/2) και την Τρίτη (8/2), για να υπογράψουν.


Το επόμενο στάδιο προβλέπει απορρόφηση όσο περισσότερων από τους εργαζόμενους (κυρίως στο σάιτ), όπως υποστηρίζουν δορυφόροι της διοίκησης, συναινετική λύση συνεργασίας σε τέσσερις με πέντε περιπτώσεις (πάντα υπάρχει το plan B των απολύσεων σε αντίθετη περίπτωση) και ορισμένες- στοχευμένες, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά- προσλήψεις (το πολύ τρείς).
Στο μεταξύ επανήλθε στην διεύθυνση της εφημερίδας ο Άγγελος Τσέκερης, παρά την, με εντυπωσιακό τρόπο, παραίτηση του πριν από δύο μήνες.
Παράλληλα ο σχεδιασμός για το Κυριακάτικο φύλλο- υπερπαραγωγή προχωρά με εκτιμήσεις παρατηρητών που είναι σε θέση να γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα στην πλατεία Καραϊσκάκη, να κάνουν λόγο για μια έκδοση με έμφαση στην αρθρογραφία.


Η ανανεωμένη- εμπλουτισμένη έκδοση δεν θα είναι στα περίπτερα αυτής της Κυριακής (6/2) και το πλήρες λανσάρισμα της εκτιμάται ότι θα γίνει προς το τέλος Μαρτίου.


Το εμπλουτισμένο Κυριακάτικο θα έχει 96 σελίδες ύλη και θα καλύπτεται με ενεργοποίηση διανοούμενων από την ευρύτερη προοδευτική συμμαχία.
Αυτή η κίνηση άλλωστε είναι στις προθέσεις της διοίκησης της «Αυγής» με την εμπλουτισμένη έκδοση. Θέλει, δηλαδή, να παρουσιάσει ένα έντυπο που δεν θα εκφράζει μόνον τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα κάνει άνοιγμα στον χώρο της Προοδευτικής Συμμαχίας.


Στις σελίδες «θα έχει και περισσότερα θέματα που θα αφορούν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ», αναφέρουν στο topontiki.gr παρατηρητές με γνώση στα εξυγιαντικά- ανανεωτικά σχέδια της διοίκησης της «Αυγής», σημειώνοντας ότι «θα προωθηθεί η λογική της προοδευτικής διακυβέρνησης ως προοπτική».
Το καθημερινό φύλλο προφανώς και θα συνεχίσει, με ύλη που θα αναπτύσσεται σε 16 ή 24 σελίδες- κρίνεται από παρατηρητές ως αναιμικό-, έπειτα από την αναστάτωση που προκλήθηκε με την αρχική απόφαση για αναστολή της έκδοσης του. Όμως, με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, δεν προβλέπεται ανανέωση σε αυτό. Έμφαση όμως θα δοθεί στην ιστοσελίδα και με σκοπό την αύξηση των συνδρομών.

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....