«Εσύ έχεις και μια ειδική σχέση με τον Τράγκα: σου έμαθε τη…» – Αποκαλύψεις σε LIVE μετάδοση για τον Πορτοσάλτε

Μπορεί ο Μπάμπης Παπαδημητρίου να μπήκε στη Βουλή, αλλά το ραδιοφωνικό δίδυμο μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε δεν έχει εκλείψει τελείως –τουλάχιστον όποτε υπάρχει δυνατότητα. Όπως έγινε το πρωί της Παρασκευής, οπότε οι δύο βρέθηκαν μαζί πίσω από τα μικρόφωνα του Σκάι fm. Λίγο μετά τις 8 το πρωί, ο Πορτοσάλτε πληροφόρησε το ακροατήριό του ότι διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος, όπως ανέφερε, «αν θυμάμαι καλά έλεγε έως προσφάτως ότι είναι μια σκηνοθεσία ο κορωνοϊός. Και του εύχομαι ειλικρινά ταχεία ανάρρωση και να αντεπεξέλθει».

Η παρέμβαση του Μπάμπη Παπαδημητρίου πίκαρε τον οικοδεσπότη της εκπομπής: «Εσύ έχεις και μια ειδική σχέση με τον Τράγκα: σου έμαθε τη δημοσιογραφία. Σου πήρε βέβαια πολλά χρόνια μετά να μάθεις και την άλλη δημοσιογραφία». Ο Πορτοσάλτε, μιλώντας πάνω στα λόγια του Παπαδημητρίου, συμφώνησε, αλλά…

Αλλά ο συνομιλητής του τον διέκοψε: «Να τα λέμε, μην κρύβεσαι από τους ακροατές». Και εκεί ο Πορτοσάλτε αγρίεψε, όχι ξεκάθαρα για ποιον ακριβώς λόγο: «Είδες τώρα… Θα τσακωθούμε όπως τσακώθηκα με τους άλλους. Μην μου τα κάνετε αυτά. Όχι σε εμένα που έχω βγει πρώτος και έχω πει για τον εαυτό μου. Σε αυτά τα θέματα, τα ευαίσθητα, τα πολύ προσωπικά, δεν θα μου το κάνατε. Και σκοτώνω άνθρωπο γι’ αυτό». «Ξέρω ότι έχω την ανοχή σου να σε πειράζω» απάντησε ο βουλευτής. «Έχει ένα όριο αυτό», αντέδρασε ο δημοσιογράφος.

Ούτε που θυμάται…

Προηγουμένως ο Άρης Πορτοσέλτε αναφέρθηκε στον «αριστερό σκοταδισμό» που είναι, είπε, «κυρίαρχος» και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ψήφισε εναντίον της ποινής στις οικογένειες που στερούν τη στοιχειώδη εκπαίδευση από τα παιδιά τους. «Πώς ερμηνεύεται αυτό από εσένα που διετέλεσες στην Αριστερά και ξέρεις τον χώρο καλύτερα από εμένα», είπε. «Ούτε που θυμάμαι τι γινόταν εκεί», απάντησε ο Παπαδημητρίου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ