Δύσκολες ώρες: Ξέσπασε σε LIVE μετάδοση στον Παπαδάκη ο Δελλατόλας μετά τη σύλληψή του (vid)

Ο δημοσιογράφος και εκδότης, Αντώνης Δελλατόλας μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” εξηγώντας γιατί κλήθηκε στον ανακριτή να δώσει εξηγήσεις για φορολογικά θέματα.

Όπως είπε ο εκδότης της εφημερίδας “Το Ποντίκι”, “ήταν μια ταλαιπωρία και για όποιον είναι και λίγο γνωστός, είναι λίγο μεγαλύτερη και η ταλαιπωρία”.

Ο Αντώνης Δελλατόλας τόνισε ότι “είχα μία κλήση στις 29 Απριλίου για να δώσω μια κατάθεση για θέμα φορολογικής διαφοράς, δεν είναι καν φοροδιαφυγή και δεν με βρήκαν γιατί ήμουν στην Τήνο και είχα και covid τότε. Κάποιες εξηγήσεις έπρεπε να δώσω, αλλά δεν με βρήκαν, θυροκόλλησαν την κλήση, η οποία χάθηκε και με βρήκαν στο “Ποντίκι” στη δουλειά μου έπειτα από 1,5 μήνα”.

Όπως είπε, “οι Υπηρεσίες έκαναν τη δουλειά τους, εγώ γιατί να αποτελώ εξαίρεση;” και πρόσθεσε: “Ταλαιπωρήθηκα λίγο, πήγα έδωσα τις εξηγήσεις που έπρεπε να δώσω από την πρώτη φορά και τελείωσε το θέμα. Ο ανακριτής μου είπε “απορώ γιατί δεν σας έβρισκαν αφού κάθε μέρα είστε στα κανάλια“. Τέλος καλό, όλα καλά”.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η αναζήτηση και το ένταλμα ήταν για απείθεια, “γιατί δεν εμφανίστηκα τον Απρίλιο να δώσω τις εξηγήσεις”.


Για τα σχόλια που γίνονται ο Αντώνης Δελλατόλας τόνισε ότι “παρακολουθώ το διαδίκτυο στα θετικά του και την κριτική του και όχι στη χαβούζα του”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....