Δημοσιογράφος της ΕΡΤ αποκαλύπτει πότε θα κάνει εκλογές ο Μητσοτάκης

Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα newsbomb.gr και αναφερόμενος στα εκλογικά σενάρια, γράφει, επιστρατεύοντας τη… γάτα του Μεγάρου Μαξίμου με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις.

«Πρέπει να σας πω πως το παράθυρο για εκλογές όπως έλεγε στη γάτα στέλεχος που γνωρίζει τις διεργασίες ανοίγει από τον επόμενο Σεπτέμβριο. Γνωρίζω πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεχθεί και εισηγήσεις να πάει σε εκλογές πριν το καλοκαίρι και αυτό γιατί υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην εικόνα της κυβέρνησης από πιθανές νέες πυρκαγιές» επισημαίνει ο κ. Κοτταρίδης και υπογραμμίζει:

«Με αυτά τα δεδομένα η λογική, γιατί και αυτή καμιά φορά πρέπει να την λαμβάνουμε υπόψη μας, λέει πως το φθινόπωρο που μας έρχεται είναι πολύ πιθανό να πάμε σε εκλογές. Όπως πάει το πράγμα θα έχουμε αφήσει πίσω μας την πανδημία, η κοινωνία θα δρέπει τα κέρδη από μια ακόμα πολύ καλή τουριστική σεζόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορεί από το βήμα της ΔΕΘ να προχωρήσει και να ολοκληρώσει ουσιαστικά το πακέτο των φοροελαφρύνσεων που έχει προαναγγείλει».

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ