Δημοσίευμα «βόμβα»: «Ο Ξυδάκης ζητούσε εκλόγιμη θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ από τον Τσίπρα»

Ο Νίκος Ξυδάκης παραιτήθηκε από το ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», ο Νίκος Φίλης -στενός φίλος του- ζήτησε απαντήσεις, η εταιρεία Left Media απάντησε ότι δεν του ζητήθηκε να αφήσει την εκπομπή του, αλλά το ερώτημα παραμένει: γιατί τελικά αποχώρησε ο Ξυδάκης;

Διαβάστε, ωστόσο, τι αποκαλύπτει η ιστοσελίδα powergame.gr:

Εδώ αρχίζουν τα πράγματα να θυμίζουν… ΣΥΡΙΖΑ. Πληροφορίες ενισχύουν το σενάριο ότι ο Νίκος Ξυδάκης τελούσε υπό παραίτηση εδώ και ένα τρίμηνο, καθώς δεν συμφωνούσε ή δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση για το σχέδιο αναδιοργάνωσης των μέσων που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή του ραδιοσταθμού και της «Αυγής». Ωστόσο, τα έργα και ημέρες του Λευτέρη Αρβανίτη ως του ανθρώπου που ανέλαβε το έργο της αναδιοργάνωσης (διαδέχτηκε τελικά τον Νίκο Ξυδάκη στη θέση του διευθυντή) και η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Σμυρλάκη ως διευθυντή ειδήσεων-κατά ορισμένους χωρίς να συμφωνεί ο Νίκος Ξυδάκης-ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει. Άλλοι συσχετίζουν την απομάκρυνσή του λόγω των σχέσεων που είχε με τους συντρόφους της «Ομπρέλας», που στο πρόσφατο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε από την προεδρική πλειοψηφία.

…και τα φαρμακερά βέλη της Κουμουνδούρου
-Ωστόσο, οι άνθρωποι που είναι κοντά στον Αλέξη-αρκετά εκνευρισμένοι με την εξέλιξη-, διαδίδουν ότι άλλος είναι ο λόγος της αποχώρησής του, που κατ’ αυτούς, τη σχεδίαζε από καιρό και εξαπολύουν φαρμακερά βέλη. Συγκεκριμένα, την αποδίδουν στην απαίτηση του Νίκου Ξυδάκη να του διασφαλίσει ο πρόεδρος Αλέξης εκλόγιμη βουλευτική θέση, αίτημα που δεν ικανοποιήθηκε και προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του παραιτηθέντος διευθυντή του ραδιοφώνου. Και επιμένουν να το λένε, παρά τη διάψευση από τον Ξυδάκη στην τελευταία του εκπομπή στον αέρα… Όποια εκδοχή και να διαλέξει κάποιος πάντως, το θέμα είναι πως και επικοινωνιακή ζημιά έγινε και το όλο θέμα αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι το Συνέδριο, παρά τις θριαμβολογίες, μόνο ήρεμα νερά δεν έφερε για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ