«Αποκαλύπτεται η ενοχή και ο φόβος του Τσιόδρα και των…» – Πυρηνικές «βόμβες» Τράγκα για εκλογές κι εκείνους που έπαιξαν τα παιχνίδια του Μητσοτάκη (aud)

Διαβάστε τι είπε ο Γιώργος Τράγκας στο ραδιόφωνο και ακούστε το ηχητικό:

Αναζητεί εναγωνίως μία ημερομηνία για να πάει σε πρόωρες εκλογές. Απέτυχε παταγωδώς στην αναχαίτιση του ιού . Απεδείχθη πολιτικά ανίκανος να διαχειριστεί την όλη κατάσταση. Διαπίστωσε ότι τα οικονομικά αντίδωρα δεν επαρκούν για να καλύψουν τη φθορά του και τον πολιτικό κατακερματισμό του και κατέφυγε στη συνήθη πρακτική όλων των παλαιοκομματικών πολιτικών, δηλαδή στις υποσχέσεις για τη μείωση της φορολογίας.

Αναζητεί εναγωνίως μία ημερομηνία για εκλογές μεταξύ της 23ης Μαΐου και του φθινοπώρου. Ξέρει ότι θα υποστεί πολιτική πανωλεθρία και θα αποδοκιμαστεί από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Ήδη άρχισε τις νυχτερινές φωτογραφικές τροπολογίες για να μη βρεθεί κατηγορούμενος για ένα πλήθος καταστάσεων και υποθέσεων που όζουν και χρήζουν πολιτικής και δικαστικής διερεύνησης.

Ήδη με έκτακτο νόμο απαλλάσσει από τις ποινικές ευθύνες για τον όλεθρο που προκάλεσαν στη χώρα όλους τους ειδικούς λοιμωξιολόγους, όλα τα μέλη της επιτροπής και όσους έβγαιναν στα παράθυρα του ΣΚΑΪ και έλεγαν ή λένε αντιφατικά πράγματα ισοπεδώνοντας το λιανεμπόριο και τις επιχειρήσεις εστίασης.

Με ειδική τροπολογία με την οποία αποκαλύπτεται η ενοχή και ο φόβος του Τσιόδρα και των υπολοίπων με τα παιχνίδια που έπαιξαν με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και για τις καταστροφές που προκάλεσαν στο εμπόριο την εστίαση και την οικονομία της χώρας, απαλλάσσει από τις ποινικές ευθύνες όλα τα μέλη της επιτροπής των ειδικών που οδήγησαν την πατρίδα μας στα βράχια και σε μία πρωτοφανή οικονομική καταστροφή.

Είναι διάχυτος πλέον ο φόβος ανάμεσα σε όλους τους σταρ και επιδημιολόγους των παραθύρων του ΣΚΑΪ ότι θα κάτσουν στο σκαμνί τόσο από τις ομαδικές μηνύσεις όσο και από τις ομαδικές αγωγές των κατεστραμμένων εμπόρων που δεν πρόκειται να συνέλθουν και το ξέρουν από τα αντίδωρα του κ. Μητσοτάκη και τις δήθεν φορολογικές υποσχέσεις του. Ουδεμία εταιρεία, καμία επιχείρηση δεν πρόκειται να γλιτώσει από τη μείωση της φορολογίας κατά δύο μονάδες ή από τη μείωση της προκαταβολής. Της απαράδεκτης φορολογικής προκαταβολής.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση θέτει υπό κυβερνητικό έλεγχο την Αρχή κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Και το ερώτημα είναι: Γιατί το κάνει; Μέχρι τώρα επέλεγε το διοικητή της Αρχής, το Ανώτατο Διοικητικό Συμβούλιο. Τώρα θα τον επιλέγει ο Υπουργός Οικονομικών και ο Υπουργός Δικαιοσύνης ακόμα κι αν είναι συνταξιούχος. Γιατί το κάνει; Για να έχει τον έλεγχο στο που ελέγχει για ξέπλυμα και στο που δεν ελέγχει;  Μαύρο χρήμα βγαίνει κυρίως από τον υπόκοσμο. Αυτό θέλει; Να ελέγχει το μαύρο χρήμα που βγαίνει κυρίως με τον υπόκοσμο; Και μάλιστα την ώρα που ελέγχεται διεθνώς και ζητείται από τις διεθνείς δημοσιογραφικές ενώσεις και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η σύλληψη των δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ο ίδιος, ο έχων χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας πρωθυπουργός αναζητεί εναγωνίως ημερομηνία για να πάει σε πρόωρες εκλογές. Έχει καταστρέψει το οικονομικό μέλλον της χωράς για πολλά έτη και υπηρετώντας με συνέπεια το μνημόνιο και την οικονομική κατοχή με όλες τις πράξεις και τις παραλήψεις και κυρίως με την πολιτική ανικανότητά του βαθαίνει τη δουλειά και την εξάντληση της χώρας.

Είναι χρέος όλων των Ελλήνων, είναι χρέος όλων μας όποτε γίνουν εκλογές είτε τώρα είτε λίγο αργότερα να δώσουμε ένα παραδειγματικό μάθημα σε αυτούς που με τις ίδιες μεθόδους και τις ίδιες υποσχέσεις θέλουν να μας παραπλανούν και να υφαρπάζουν τις ψήφους των Ελλήνων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...