Απίστευτο: Πόσο πούλησε το κεντρικό ειδήσεων του Star με τον Αλέξη Τσίπρα – Αυτή είναι η αληθινή δημοσκόπηση (pic)

Την καλύτερή του επίδοση των έξι τελευταίων ημερών, από πλευράς τηλεθέασης στο σύνολο των τηλεθεατών, πραγματοποίησε το κεντρικό δελτίο του Star με τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Μάνια Ζαχαρέα, ενώ στο νεότερης ηλικίας κοινό η επίδοση ήταν ακόμα μεγαλύτερη και μακράν η καλύτερη από προηγούμενα δελτία σε βάθος χρόνου. Υπολογίζεται ότι το δελτίο της Πέμπτης παρακολούθησαν 558.000 άτομα, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων ήταν στη ηλικιακή κατηγορία των 25-44. Να δούμε αναλυτικά πόσο «πούλησε» το Star –για να το πούμε με όρους κυκλοφορίας εφημερίδας– στο δελτίο με τη συνέντευξη Τσίπρα:

Στο σύνολο των τηλεθεατών το κεντρικό δελτίο του Star είχε τηλεθέαση 15,3%, η οποία ήταν η καλύτερη από το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, και μέχρι χθες, σύμφωνα με τα δελτία στα οποία ανέτρεξε ο Harddog. Οι τηλεθεάσεις ήταν κατά σειρά από τις 5/11 και μετά: Σάββατο 10,3%, Κυριακή 8,4%, Δευτέρα 14,6% και Τρίτη 13,2% (την Τετάρτη δεν υπήρχε δελτίο λόγω της απεργίας). Το πιο πρόσφατα υψηλότερο ποσοστό από αυτό της Πέμπτης είχε το Star την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, οπότε έφτασε στο σύνολο 16,4%, αλλά εκείνη τη μέρα κινήθηκε αρκετά χαμηλότερα στο νεότερης ηλικίας κοινό (11,6%).

Από πλευράς επιμέρους κατηγοριών, το δελτίο με τη συνέντευξη Τσίπρα παρακολούθησε περισσότερο η ηλικιακή κατηγορία των ανδρών 25-44, όπου έφτασε το 23%, ενώ στην ίδια κατηγορία ηλικίας των γυναικών το ποσοστό ήταν 16,2%. Στην κατηγορία των άνω των 65%, ανεξαρτήτως φύλου, η παρακολούθηση του δελτίου είχε 16,2%

Και μια γεωγραφική προσέγγιση, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen: Στη Θεσσαλονίκη το ποσοστό τηλεθέασης ήταν 18,9%, στην Αθήνα 12,2% και στην υπόλοιπη Ελλάδα 16,5%.

Πρωτιά

Το κεντρικό δελτίο του Star της Πέμπτης είχε την πρωτιά μεταξύ όλων των άλλων με το 15,3% που σημείωσε στο σύνολο. Η διαφορά στο νεότερης ηλικίας κοινό ήταν πολύ μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα κανάλια. Στο σύνολο των τηλεθεατών ακολούθησε ο Σκάι με 14,1%, το Mega με 13,4%, ο Alpha με 13%, ο Αντένα με 8,7%, το Open με 6,4% και η ΕΡΤ 1 με 3,8%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ