Απίστευτα πράγματα: «Αριστεροί» δημοσιογράφοι έταξαν βουλευτιλίκι με τον ΣΥΡΙΖΑ στον «Μπάτμαν» – Η παρουσιάστρια και ο «Μητσάρας της δημοσιογραφίας»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Απίστευτα πράγματα είναι τα όσα συμβαίνουν.

Μου λένε ότι ένα παρεάκι που έχει σχηματιστεί τον τελευταίο καιρό με πρωταγωνιστές ΣΥΡΙΖΑΙα παρουσιάστρια περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού και δημοσιογράφο – συγγραφέα – κομπάρσο σε ταινίες – «τύπο λαϊκό» – φίλο (πολύ φίλο, πάρα πολύ φίλο, πάρα πολύ στενό φίλο) γνωστού μουσικοσυνθέτη – υπάλληλο των υπαλλήλων εφοπλιστή, γυροφέρνει σε διάφορα μπαρ και τάζει υποψηφιότητες ακόμη και στους ιδιοκτήτες τους.

Σε ότι αφορά στον δημοσιογράφο – συγγραφέα – κομπάρσο – «τύπο λαϊκό» – φίλο του γνωστού μουσικοσυνθέτη (Είναι τόσο λαϊκός τύπος που όταν πηγαίνει σε πατσατζίδικο για πει ότι πήγε και τρώει κοτόσουπα), δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ ή απλά ανησυχεί για την προοπτική του… προοδευτικού χώρου. Πάντως στην πιάτσα τον αποκαλούν χλευαστικά «Μητσάρα της δημοσιογραφίας», επειδή πηγαίνει συνέχεια και φωτογραφίζεται με διασημότητες και… ανθρώπους των τεχνών και του πνεύματος (Για αυτή την περίπτωση θα σας γράψουμε προσεχώς και θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι).

Μάθαμε λοιπόν ότι οι δύο αυτές ταλεντάρες της δημοσιογραφίας, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, αρχές Σεπτέμβρη, αφού τα ήπιαν σε «πριβέ» συνάντηση σε περιθωριακό στέκι, έταξαν στον Μπάτμαν (Ναι καλά διαβάσατε, στον Μπάτμαν) μέχρι και υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα ξέρουν αυτά στην Κουμουνδούρου ή έχουν υπογράψει τίποτα εξουσιοδοτήσεις;

Οι κακές γλώσσες λένε ότι τα κάνουν όλα αυτά για να τους κερνούν στα νυχτομάγαζα που γυροφέρνουν. Ειδικά για τον «Μητσάρα της δημοσιογραφίας» λέγονται πολλά και αν ισχύουν τα μισά τότε το αφεντικό θα γίνει πολύ δυσαρεστημένο (Ιστορίες για τύπουC λαϊκούC που μασκαρεύονται τρολς και λένε κακά λογάκια για τα αφεντικά και τα βαπόρια από την Περσία). Αλλά αυτά θα σας τα αποκαλύψω στο επόμενο επεισόδιο.

ΥΓ: Ο Μπάτμαν δεν είναι ο γνωστός σούπερ ήρωας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ