Αμύθητη περιουσία: Πώς απέκτησε ο Τράγκας ακίνητα στη 5th Avenue, στο Μαϊάμι, στο Μονακό, Λας Βέγκας κλπ

Με όλο τον σεβασμό στις ειδήσεις που κολυμπούν στη σημερινή κυριακάτικη επικαιρότητα… Αυτή που κάνει μπαμ! είναι η αμύθητη περιουσία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα που άφησε τα εγκόσμια μόλις λίγες εβδομάδες πριν από κορωνοϊό!

Γράφει το enimerosi24.gr:

Και κάνει μπαμ! κυριολεκτικά και μεταφορικά, διότι όπως αναφέρει το “Πρώτο Θέμα” δίνεται οικογενειακή μάχη για τα 12 ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική που είχε αποκτήσει ο συγχωρεμένος!

Αλλά πραγματικά (και η απορία είναι ειλικρινής), πώς αποκτά κανείς, όχι απλώς 12 ακίνητα, αλλά 12 ακίνητα στην 5th Avenue (Νέα Υορκη), στο Μαϊάμι, στο Μονακό, στη Νίκαια της Γαλλίας, στο Λας Βέγκας κλπ; Πώς; Ε, πώς;

Ο Γιώργος Τράγκας είχε υψηλό κασέ, αλλά τα πολλά τελευταία χρόνια δεν εργαζόταν στην τηλεόραση που δίνει και υψηλούς μισθούς… Εργαζόταν όμως παλαιότερα και σάρωνε… Προφανώς λοιπόν έκανε χρηστή διαχείριση των πολύ καλών αμοιβών του και τα αυγάτισε! Και εν συνεχεία απέκτησε αυτά τα πολυπόθητα ακίνητα! Είχε και μια εφημερίδα… Δεν πωλούσε πολλά φύλλα, αλλά ήταν πρώτη στην κρατική διαφήμιση! Όπως και να έχει πάντως μιλάμε για αμύθητη περιουσία πολλών εκατομμυρίων που θα ζήλευαν και πολλοί νεόκοποι billionaires!

Και κάπως έτσι οι 7 χιλιάδες δημοσιογράφοι θα αναρωτιούνται τι κάνουν λάθος!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ