Αληθινές «βόμβες» Τράγκα για Πορτοσάλτε και τον πόλεμο του Αλαφούζου με τον Μητσοτάκη για τις βαλίτσες με τα δολάρια

Διαβάστε παρακάτω όσα γράφει στο crashonline.gr o Γιώργος Τράγκας:

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Δημοκρατίας, ενώ στην πατρίδα μας δεν υπάρχει Δημοκρατία, τα ατομικά δικαιώματα έχουν ακυρωθεί, η ελευθερία της έκφρασης είναι ανύπαρκτη και η Ελευθεροτυπία έχει δολοφονηθεί εν ψυχρώ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα πανελλαδικά κανάλια.

Η πλειοψηφία του δημοσιογραφικού κόσμου αλυσοδεμένη από εφοπλιστές – καναλάρχες, ζει στη φάρμα της λογοκρισίας, του συσκοτισμού και της χυδαίας προπαγάνδας, που εκτοξεύουν εφοπλιστές και επιχειρηματίες, οι οποίοι, ως ιδιοκτήτες media (και κατέχοντες δημόσια αγαθά όπως οι συχνότητες), συναλλάσσονται με την νεοφασιστική κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποσπώντας τεράστια ποσά, προκειμένου να υμνούν επί 24ώρου βάσεως τον πρωθυπουργό. Kαλύπτουν την ακραία πολιτική του, τις αντιδημοκρατικές ενέργειές του και τις αντεθνικές πράξεις του,

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Δημοκρατίας, έχοντας στην ιερή γη μας μια μιντιακή δικτατορία που τρομοκρατεί τους πολίτες, παραβιάζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και το ευρωπαϊκό κεκτημένο, προσβάλλει την προσωπικότητα του ατόμου, αλλοιώνει το κοινό περί δικαίου αίσθημα και επιδιώκει την απόσχιση των Ελλήνων πολιτών από την Εκκλησία, την Ιστορία του Γένους και την εθνική ταυτότητα.

Είναι μια δικτατορία που επιφέρει καθημερινά πλήγματα στην εθνική οικονομία, ανοίγει “Κερκόπορτες” στο Αιγαίο, αποθρασύνει τους γείτονες και προετοιμάζει νέα διανομή του Αιγαίου, για την ακρίβεια έναν νέο Αττίλα που θα οδηγήσει σε διχοτόμησή του, όπως με αυτή της Κύπρου. Η καθημερινές υβριστικές δηλώσεις της Άγκυρας εναντίον της σημερινής πολιτικής ηγεσίας μας, οδηγούν το διεθνή περίγυρο στο συμπέρασμα ότι η χώρα μας είναι έτοιμη να δεχθεί παραχωρήσεις στο Αρχιπέλαγος. Ο Ερντογάν λέει ότι θα μας πετάξει στη θάλασσα όπως έγινε πριν 100 χρόνια και ο άνους του Μαξίμου δηλώνει στη ΔΕΘ ότι “έχουμε τα ίδια συμφέροντα με την Τουρκία”!!!

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Δημοκρατίας, ακούγοντας έναν πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο να φωνάζει “πότε πρόλαβε να γίνει κάθαρμα ο Μητσοτάκης;” Δεν δίστασε μάλιστα ο Άρης Πορτοσάλτε να πει στην καρδιά της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ “είναι δυνατόν να γράφουν οι μαθητές Μητσοτάκη μαμιέσαι”. Ο γνωστός παραγωγός του ΣΚΑΪ σίγουρα δεν έζησε την Αποστασία του ’65, την ανατροπή της Δημοκρατίας από τον Εφιάλτη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε όσα έζησε ως συνεργάτης του σταθμού και αντικαταστάτης μου όταν έλειπα την περίοδο 90-93, όταν ο σταθμός που δουλεύει σήμερα, ανά μία ώρα σε ειδικό σποτ έλεγε ότι είναι όνειδος για τη χώρα να έχει πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Επίσης δεν πρέπει σήμερα να λησμονεί τον πόλεμο της οικογένειας Αλαφούζου με την οικογένεια Μητσοτάκη, εξαιτίας των βαλιτσών με δολάρια που ζητούσε από τον αείμνηστο Αριστείδη Αλαφούζο, ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού. Πως ξεχνά όσα αποκάλυπτε ο ΣΚΑΪ για τα κακουργήματα της “αγίας οικογένειας”. Είναι δυνατόν να λησμονεί και να αναρωτιέται πως έγινε κάθαρμα ο Μητσοτάκης, του οποίου η οικογένεια έφερε στην Ελλάδα τον καταδικασμένο ως μαφιόζο Παντσαβόλτα και την Καλτσεστρούτσι για να αγοράσει την ΑΓΕΤ Ηρακλής. Καλά δεν θυμάται ότι ο Γιάννης έκανε συσκέψεις για να στείλουμε ερευνητές στην Ιταλία για να μάθουμε πότε συναντήθηκαν στις Ιταλικές Άλπεις η “ενάρετη” οικογένεια με τον Ιταλό μαφιόζο; Ποτέ δεν σκέφτηκες Άρη μου ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει;

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Δημοκρατίας, με τα πλέον ακραία περιοριστικά μέτρα κατά του COVID – 19. Η νεολαία της χώρας, όλοι οι φίλαθλοι, όλοι οι εργαζόμενοι, η πλειοψηφία των αστών έχει αγανακτήσει με τις πράξεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και των νοσταλγών του νεοναζισμού που κουβαλάει μαζί του. Όλων αυτών που ζήτησαν συγνώμη ετεροχρονισμένα από τους αδελφούς Εβραίους για να φορέσουν υπουργικό κοστούμι. ΄Όλα τα άνθη του κακού στον κήπο του Μαξίμου.

Είμαστε χώρα της Ευρώπης που δεν ενισχύει καθόλου τον περιφερειακό Τύπο της, γιατί όλα τα λεφτά πάνε στη Συγγρού, στο φαληρικό όρμο, στην Κηφισίας και στην Κάτω Κηφισιά. Έχουμε ένα πρακτορείο διανομής εφημερίδων και εκατοντάδες καταγγελίες από εφημερίδες για μεροληπτική διανομή, άνιση μεταχείριση και σκόπιμη εξόντωση των κυκλοφοριών τους. Έχουμε μια μιντιακή δικτατορία που σβήνει, εξαφανίζει την απόγνωση εκατομμυρίων κατοίκων με αναξιοπρεπή διαβίωση. Είμαστε στην 70η θέση από πλευράς ελευθεριών του Τύπου και δεν τολμά Έλληνας δημοσιογράφος να ρωτήσει τον πρωθυπουργό γιατί πήραμε ακριβότερα τα Ραφάλ από τους Αιγύπτιους, τι ρόλο παίζει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στη ζωή του, γιατί έφερε τις ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα ενώ οι Γερμανοί τις καταργούν και πως φέρνει ανάπτυξη, ενώ η χώρα χρωστάει 380 δις και οι τράπεζες είναι διαλυμένες.

Η Ελλάδα είναι τόσο δημοκρατική χώρα που η κυβέρνησή της νομοθετεί το ακαταδίωκτο για τους τραπεζίτες που έδιναν τα δάνεια στους σπόνσορες των κυβερνήσεών της, νομοθετεί το ακαταδίωκτο για όλους τους λοιμωξιολόγους που κατέστρεψαν την οικονομία της, ενώ έπαιρναν νόμιμες χορηγίες εκατομμυρίων από πολυεθνικές των φαρμάκων και η Δικαιοσύνη κλείνει τα μάτια όταν υπάρχουν δημοσιεύματα για το πρωθυπουργικό ζεύγος, τα οποία ποτέ δεν απαντώνται.

Υποτίθεται, ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, που δεν έχει συλλάβει ποτέ δολοφόνους δημοσιογράφων, δεν ξέρει τίποτα για όσα έγραφε ο τραγικός Γιώργος Καραϊβάζ, δεν βρήκε ποτέ ίχνος για τους εκτελεστές του Σωκράτη Γκιόλια και ούτε μια πληροφορία δεν έσκασε μέσα στην ασφάλεια για τους δράστες εναντίον του Στέφανου Χίου.

Μια Δημοκρατία με τα όλα της…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....