Αιφνιδιαστική απόλυση πασίγνωστου δημοσιογράφου από τον Αλαφούζο – Έρχονται αποκαλύψεις

Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η αιφνιδιαστική απόλυση ενός από τους κορυφαίους δημοσιογράφους του ελληνικού αθλητισμού, του Βασίλη Βέργη ο οποίος είναι ο δημιουργός μιας από τις πιο επιτυχημένες ραδιοφωνικές αθλητικές εκπομπές: Την εκπομπή «Αντεπίθεση» που ξεκίνησε πριν από 6,5 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος προαναγγέλλει αποκαλύψεις με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Έγραψε συγκεκριμένα:

Επειδή σέβομαι -και ευχαριστώ πολύ- όσους ρωτούν να μάθουν γιατί από σήμερα δεν είμαι στην εκπομπή (ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ) που δημιούργησα (Με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ σημειωνω: με τεράστια επιτυχια) πριν από 6,5 χρόνια στον ΣΠΟΡfm 94,6, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι τουτο: την περασμενη Παρασκευή το μεσημέρι, εντελώς αιφνιδιαστικά, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ από τον σταθμό με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου. Τα “πως” και “γιατί” θα δημοσιοποιηθουν ΟΛΑ τις επομενες ημέρες. Για την ώρα καταλαβαίνετε ότι προηγουνται οι νομικές ενέργειες.

Υγ. Ευχαριστώ και δημοσια τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ Βάιο Τσουτσικα. Για την εξαιρετική συνεργασία μας αλλά και για την στάση που κράτησε στο θέμα. Και την Παρασκευή και πριν από λίγη ώρα στον αέρα του ΣΠΟΡ fm 94,6

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ