Έπιασαν το πρόσωπο που έβαλε φωτιά στο «μαγαζί» του Χατζηνικολάου

Ο δράστης του εμπρησμού στα γραφεία της Real συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (22/11) κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα «Προσφυγικά» στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και οδηγείται στη ΓΑΔΑ, όπου και πρόκειται να ανακριθεί.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος γνωστοποίησε ότι η αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα τα ξημερώματα στα Προσφυγικά είχε ως στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 27χρονου δράστη της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real Νews.

«Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real News. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης» έγραψε ο Θεοδωρικάκος.

Γνώριμος στις διωκτικές αρχές φέρεται να είναι ο νεαρός που προσήχθη. Πρόκειται για ένα 27χρονο που τα  στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας δεν είναι η πρώτη φορά που τον συναντούν, καθώς είχε συμμετοχή σε περιστατικά συγκρούσεων της αστυνομίας με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του εντοπισμού του ήταν μαζί με ένα ακόμα άτομο, ο ρόλος του οποίου θα εξεταστεί. Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν βρει ρούχα τα οποία θα συγκριθούν με αυτά που έχουν καταγραφεί σε εμπρησμούς οχημάτων, για τους οποίους είναι ύποπτος ο νεαρός.

Ο συλληφθείς φέρεται να έμενε στην περιοχή των «Προσφυγικών» το τελευταίο δίμηνο καθώς εκτιμάται ότι προσπαθούσε να κρυφτεί έχοντας υποψιαστεί ότι οι αστυνομικοί είναι στα ίχνη του και τον αναζητούν.

Εκτός από τη σύλληψη του 27χρονου οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες και σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας αναζητώντας άλλα 1-2 άτομα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....