Έκαψαν τον Real FM – H σοκαριστική ανάρτηση Χατζηνικολάου (pic)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM 97,8 και η εφημερίδα Real News στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Παρνασσού στο Μαρούσι. Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου δύο ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η κύρια εστία της πυρκαγιάς ήταν στον 3ο όροφο όπου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές. Οι πυροσβέστες κατέβασαν από το κλιμακοστάσιο μία εργαζόμενη που βρισκόταν στο κτίριο. Η γυναίκα διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.

Από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν βρεθεί υπολείμματα αυτοσχέδιου μηχανισμού και συγκεκριμένα τρία γκαζάκια με ταινία, ενώ και ο ιδιοκτήτης Νίκος Χατζηνικολάου σε ανάρτησή του στο Τwitter κάνει λόγο για εμπρησμό.

Ο μηχανισμός βρέθηκε σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο του κτηρίου μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου. Σημειώνεται ότι το ισόγειο του κτιρίου είναι κενό, στον πρώτο και δεύτερο όροφο στεγάζονται τα γραφεία Real FM και της Real News, ενώ στον τρίτο όροφο βρίσκονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρίας.

Μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στον τρίτο όροφο, αλλά αρκετές ζημιές έχουν υποστεί και στους άλλους δύο ορόφους. Αυτή την ώρα αναμένεται κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ, το οποίο θα ερευνήσει τον χώρο για να διαπιστώσει αν υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί, εκτός από αυτόν που ήδη έχει εντοπιστεί.

Την προανάκριση για την υπόθεση θα αναλάβει πιθανότητα η Κρατική Ασφάλεια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ