Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  «Όσοι δημοσιογράφοι με έχουν βρίσει, ποτέ δεν με έχουν…» – Αποκαλυπτικός ο Λάκης Λαζόπουλος

  Στις εξελίξεις που σημάδεψαν τη ζωή του το τελευταίο διάστημα, οδηγώντας τον σε μερική απόσυρση από τη δημόσια σφαίρα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Λάκης Λαζόπουλος.

  Κάνοντας «ποδαρικό» στην εκπομπή «τι λες τώρα» του MEGA, ο Λάκης Λαζόπουλος, αναφερόμενος στο παρελθόν του, ανέφερε ότι κάποια στιγμή «δεν είχε φρένο το όχημα, ούτε που καταλάβαινα πώς έπαιρνα τις στροφές». «Στους (10 μικρούς) Μήτσους έπαθα ενός είδους σωματικό Αλτσχάιμερ. Έβγαινα, δεν είχα την κοιλιά που είχε η μάνα κι έλεγα ‘’πού πήγε΄΄. Πέρασα μια διαδικασία μετά το βιβλίο και τον θάνατο της Τασούλας, μια κατάσταση που ήθελα να ξαναβρώ τον εαυτό μου – και τα κιλά μου. Πέρασα κάποιες παρενέργειες», είπε, αναφερόμενος και στην απώλεια της γυναίκας της ζωής του.

  Αναφερόμενος στη ζωγραφική, με την οποίαν ασχολείται το τελευταίο διάστημα, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Η ψυχή μου, το κεφάλι μου δουλεύουν ακατάπαυστα. Κάποια στιγμή ήθελα αυτά που υπήρχαν μέσα μου να τα ζωγραφίζω. Θα πάω στην Κύπρο, στο Παρίσι. Μπορεί μετά από χρόνια να λέμε αυτός είναι ζωγράφος, ήταν και ηθοποιός παλιά. Μου αρέσει να μηδενίζω γιατί το μηδέν δίνει την εκκίνηση. Το ένα δεν δίνει καμία εκκίνηση.»

  «Όσοι δημοσιογράφοι με έχουν βρίσει, ποτέ δεν με έχουν καλέσει, δεν έχουν ζητήσει τη γνώμη μου. Μου έχουν κόψει την απάντηση και λένε αυτά που θέλουνε. Αυτό για εμένα είναι εύσημο», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ αναφερόμενος ξανά στην απόσυρσή του από τη δημόσια σφαίρα είπε: «Κάποια στιγμή άρχισα να βλέπω ότι δεν μπορώ να παίζω ότι είμαι καλά. Και είπα όπα, φρένο. Σεβάστηκα τον άνθρωπο που ήταν δίπλα μου και παραμέρισα τον κόσμο. Και αυτό έγινε φύση μου.»

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ