Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Χοντρό παρασκήνιο με Έλλη Στάη, κυβέρνηση και ΕΡΤ

  Η συζήτηση είχε ξεκινήσει από πέρσι το καλοκαίρι ωστόσο οι συζητήσεις πουέγιναν με την Νίκη Λυμπεράκη δεν προχώρησαν και ως γνωστόν η δημοσιογράφος μετακινήθηκε τελικά στο Mega με πολιτική εκπομπή.

  Ένα άλλο όνομα που ακούστηκε τις προηγούμενες μέρες στην ΕΡΤ ήταν αυτό της Μαρίας Χούκλη που επί πολλά χρόνια ήταν στο Ραδιομέγαρο και έχει αποχωρήσει από την τηλεόραση από το 2017 οπότε και έληξε η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο.

  Φαίνεται όμως πως η δημοσιογράφος δεν θα επανέλθει καθώς έχει πολλά καθήκοντα στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης αφού είναι ειδική σύμβουλος του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Άκη Σκέρτσου.

  Σύμφωνα με το tvnea επικρατέστερη αυτή τη στιγμή για βραδινή πολιτική εκπομπή είναι η Έλλη Στάη που σε ανύποπτο χρόνο στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία της να ολοκληρώσει την τηλεοπτική της καριέρα εκεί που την ξεκίνησε, δηλαδή στην ΕΡΤ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ