Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Χαμός μέσα στη νύχτα και εικόνες απίστευτης παρακμής: Ο Χατζηνικολάου «πλακώθηκε» άγρια με φανατικό ΣΥΡΙΖαίο δημοσιογράφο – Βαριές κουβέντες – Όλοι οι διάλογοι (pics)

  Άγριος καυγας στο διδικτυο ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολαου και τον Νίκο Σβέρκο με αφορμή ένα βιντεο που ανέβασε ο Νότης Μηταράκης.

  Αρχικα ο Νικος Χατζηνικολαου σχολίασε ένα tweet του Σβερκου:

  Και λοιπόν; Τι εννοείς; Έχει… παραγραφεί; Ή μήπως άλλαξε η στάση τους από τότε; Ποιός είναι ο σκοπός της ανάρτησής σου;

  Ενώ το tweet του Νίκου α Σβερκου ελεγε:

  Το βίντεο με τις αθλιότητες Τούρκων που ανέβασε ο Μηταράκης @nmitarakis είναι του 2019

  Σβέρκος: Του πηρε τρια χρόνια να κάνει κριτική στην Τουρκία μέσω twitter, ενώ θα έπρεπε να την κάνει στους διεθνείς οργανισμούς.
  Και ποιος είναι ο σκοπός της δικής σου ανάρτησης;

  Χατζηνικολαου: Αν τώρα βρήκε το βίντεο,σωστά το δημοσιοποίησε! Ο σκοπός της ανάρτησης μου είναι να καταλάβεις ότι το εθνικό συμφέρον είναι πάνω από το κομματικό.

  Σβέρκος: Το βίντεο βγήκε το 2019. Δες και το λινκ που έβαλα στο αρχικό μου τουιτ, που το αποδεικνύει. Γι’αυτό ας αφήσουμε τις νουθεσίες για το τι είναι εθνικά επωφελές και ας μην αναπαράγουμε ο,τι βλέπουμε από την #Υπογα.

  Χατζηνικολαου: Νομίζω ότι έχεις καταλάβει το λάθος σου.Δεν θα συνεχίσω.

  Σβέρκος: Εσύ ελπίζω να κατάλαβες το δικό σου λάθος και να σβήσεις το επιθετικό προς εμένα ποστ σου.

  Χατζηνικολαου: Να σβήσω τη γνώμη μου επειδή δεν σου αρέσει; Τόσο δημοκράτης;; Θλιβερό.Τέλος συζήτησης.

  Σβέρκος: Μου επιτέθηκες άνευ λόγου και αιτίας. Δεν είναι θέμα γούστου, είναι θέμα σοβαρότητας.

  Χατζηνικολαου: Δεν επιτέθηκα σε κανέναν.Σχολίασα την τοποθέτηση σου,που κατά τη γνώμη μου είναι βλαπτική για την εθνική μας προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού,που επιχειρεί με ένταση τον τελευταίο καιρό η Άγκυρα.Δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για αντιπολίτευση.

  Σβερκος: Οκ, άρα δεν θες να σχολιάζουμε ούτε έναν υπουργό που δεν ξέρει τι αναρτά και που προσπαθεί τρία χρόνια μετά να κάνει επικοινωνία της πλάκας αντί να πάει να ζητήσει κυρώσεις για την Τουρκία και να διεθνοποήσει σοβαρά το θέμα. Σαφής η θέση σου. Ευχαριστούμε και καληνύχτα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ