Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Φιμώστε τις αντίθετες απόψεις – Κόψτε τους την χρηματοδότηση» – «Κατάφεραν να αποκαλύψουν στον κόσμο ποιοι ελέγχουν τις ΜΚΟ»

  Ο Richard Winston Edelman, Αμερικανός επιχειρηματίας και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Edelman, είπε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ότι η λογοκρισία είναι η μόνη λύση για να «φιμωθούν» οι αντίθετες φωνές.

  Το χαρακτήρισε ως «Στέρηση οξυγόνου από πλατφόρμες που διαδίδουν παραπληροφόρηση» δηλαδή, όποια άποψη είναι αντίθετη από την δική τους την «βαφτίζουν» παραπληροφόρηση και δημιουργούν το κατάλληλο «αφήγημα» για να αιτιολογηθεί μία αποκοπή από οποιαδήποτε χρηματοδότηση.

  Μάλιστα όπως τόνισε, τα δεξιά ΜΜΕ κατάφεραν να αποκαλύψουν στο κοινό ότι οι πηγές χρηματοδότησης των ΜΚΟ προέρχονται από τους Βill Gates και Τζορτζ Σόρος.

  Όπως σημείωσε:

  «Οι δεξιές ομάδες έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για να στερήσουν τα δικαιώματα των (σ.σ. διεθνιστικών) ΜΚΟ!

  Αμφισβήτησαν τις πηγές χρηματοδότησης και τις έχουν συσχετίσει με τον Bill Gates και τον Τζορτζ Σόρος, λέγοντας ότι είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο!

  Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να στερήσετε το οξυγόνο σε τέτοιες πλατφόρμες. Σταματήστε την διαφήμιση!»

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ