Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τρομακτική πτώση του Χατζηνικολάου

  Για πολιτική συνέντευξη δεν ήταν άσχημα τα ποσοστά τηλεθέασης του Ενώπιος Ενωπίω με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά σε σύγκριση με τις πρόσφατες μετρήσεις της ίδιας εκπομπής, κινήθηκαν αρκετά πιο χαμηλά. Τουλάχιστον από το αμέσως προηγούμενο Ενώπιος Ενωπίω είχε στοσύνολο των τηλεθεατών, ανεξαρτήτως ηλικίας, πάνω από επτά μονάδες λιγότερες. Η συνέντευξη του Νίκου Χατζηνικολάου με τον πρωθυπουργό κατέγραψε το βράδυ της Πέμπτης 16,7% στο σύνολο και 15,6% στο κοινό ηλικίας 18-54, ενώ η προτελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Χατζηνικολάου στον Αντένα, στις 23 Δεκεμβρίου, που είχε φιλοξενούμενο τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, σημείωσε αντιστοίχως 24,0% και 19,9%.


  Η τελευταία φορά που το Ενώπιος Ενωπίω είχε στο σύνολο των τηλεθεατών ποσοστό μικρότερο του 20% ήταν στις 2 Δεκεμβρίου, με φιλοξενούμενη την Πέγκυ Ζήνα (16,0% και 14,3%). Από τότε είχε στις 9 Δεκεμβρίου με φιλοξενούμενο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου 23,1% και 22,1%, στις 16 Δεκεμβρίου με τον Άλμπερτ Μπουρλά 22,3% και 18,0%, ενώ στις 23 Δεκεμβρίου φιλοξενήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος οπότε καταγράφηκαν τα υψηλότερα ποσοστά που αναφέρθηκαν πιο πάνω.

  Προτίμηση από τις γυναίκες

  Τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου παρακολούθησαν, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, 445.000 τηλεθεατές. Μεγάλα ποσοστά σημειώθηκαν στις περισσότερες ηλικιακές κατηγορίες γυναικών. Συγκεκριμένα στις γυναικείες ηλικίες 15-24 ήταν17,5%, στις 25-44 17,4% (στην αντίστοιχη κατηγορία των ανδρών μόλις 14,2%), στις 45-54 20,7% (αντιστοίχως στους άνδρες της ίδιας κατηγορίας 13,1%), ενώ στις γυναίκες 55-64 το ποσοστό έπεσε στο 16,2%. Στους άνω των 65 ετών, ανεξαρτήτως φύλου, το ποσοστό τηλεθέασης ήταν 19,0%.

  Από πλευράς γεωγραφίας η Θεσσαλονίκη δεν είδε σε μεγάλο ποσοστό το Ενώπιος Ενωπίω της Πέμπτης καταγράφοντας μόλις 9,2%, ενώ στην Αθήνα το Ενώπιος Ενωπίω σημείωσε 18,1% και στην υπόλοιπη Ελλάδα 17,2%.
  Οι πολιτικές συνεντεύξεις

  Εδώ και χρόνια οι πολιτικές συνεντεύξεις δεν είναι αρεστές στο τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο, ο Νίκος Χατζηνικολάου σκέπτεται, όπως είπε στην εκπομπή του, στον Real fm, να ξανασυζητήσει το καλοκαίρι με τον Αντένα το ενδεχόμενο για μια αμιγώς πολιτική εκπομπή, αν και, όπώς παραδέχτηκε, το είδος δεν είναι δημοοφιλές στα κανάλια «γιατί ίσως το τελευταίο διάστημα οι πολιτικές εκπομπές δεν τα πήγαν καλά σε τηλεθέαση». Παρόλα αυτά, για φέτος έχει αναγγείλει ότι θα μιλήσει και με τον Αλέξη Τσίπρα και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Να δούμε αν ο Αντένα θα θυσιάσει την τηλεθέαση για να ανοίξει ο κύκλος των πολιτικών συνεντεύξεων.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ