Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το σχόλιο του Χατζηνικολάου για τον πόλεμο Μαρινάκη με Μητσοτάκη – Τι είπε για τον Βαξεβάνη

  «Κυβερνητικό κέντρο παρακολουθούσε υπουργούς και επιχειρηματίας. “Φωτογραφήθηκαν” υπουργοί όπως ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης και πλήθος παραγόντων του ποδοσφαίρου» ήταν στη λίστα που δημοσιεύτηκε, σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον RealFM για το δημοσίευμα του Documento.

  «Ο Βρέντζος συνέδεσε τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τα όσα περίεργα συμβαίνουν στην ΕΠΟ. Τα συνέδεσε με την υπόθεση των υποκλοπών και τον πρώην ΓΓ του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη» σχολίασε ο δημοσιογράφος.

  «Μία ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη πάντως σίγουρα βαριά και δηλητηριασμένη στην πολιτική ζωή τις τελευταίες εβδομάδες και ιδίως τελευταία μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που χρεώνει στον ίδιο τον πρωθυπουργό παρακολουθήσεις κορυφαίων υπουργών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και πολιτικών αντιπάλων. Τον κ. Βαξεβάνη δεν τον θεωρώ δάσκαλο της αντικειμενικής δημοσιογραφίας. Αν οι αποκαλύψεις του είναι στοιχειοθετημένες θα φανεί. Αν οι αποκαλύψεις είναι αληθινές θα φανεί. Ομως αποκάλυψε τη λίστα Λαγκάρντ και για την υπόθεση Novartis που κατηγορήθηκε ότι έστηνε δημοσιεύματα απαλλάχθηκε πλήρως από τη Δικαιοσύνη» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ