«Το πρόβλημα στη χώρα δεν είναι ο ΣΚΑΪ»

«Δεν υπήρξε καμία επιλογή να μην έρθω. Ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός έχει δικαίωμα να έχει άποψη. Ο δικός σας έχει έντονη άποψη, δικαίωμά του. Άποψή μου είναι ότι θα κέρδιζε περισσότερο αν ήταν λιγότερο μεροληπτικός», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, ερωτηθείς γιατί δεν ανταποκρίθηκε θετικά σε προηγούμενες προσκλήσεις από εκπομπές του καναλιού.


«Το πρόβλημα στη χώρα δεν είναι ο ΣΚΑΪ, αλλά το γεγονός ότι ολοι οι σταθμοί διαμορφώνουν μία μεροληπτικά στάση, δεν υπάρχει η άλλη άποψη, η άλλη φωνή», πρόσθεσε.


«Ο ΣΚΑΪ έχει επιλέξει να λέει ότι “έχω ταυτότητα”, το πρόβλημα είναι ότι στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο σχεδόν όλοι οι σταθμοι ταυτίζονται, πηγαίνουν πιο κοντά σε αυτή την ταυτότητα. Υπάρχει έλλειμμα πλουραλισμού», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;