Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Το πρόβλημα στη χώρα δεν είναι ο ΣΚΑΪ»

  «Δεν υπήρξε καμία επιλογή να μην έρθω. Ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός έχει δικαίωμα να έχει άποψη. Ο δικός σας έχει έντονη άποψη, δικαίωμά του. Άποψή μου είναι ότι θα κέρδιζε περισσότερο αν ήταν λιγότερο μεροληπτικός», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, ερωτηθείς γιατί δεν ανταποκρίθηκε θετικά σε προηγούμενες προσκλήσεις από εκπομπές του καναλιού.


  «Το πρόβλημα στη χώρα δεν είναι ο ΣΚΑΪ, αλλά το γεγονός ότι ολοι οι σταθμοί διαμορφώνουν μία μεροληπτικά στάση, δεν υπάρχει η άλλη άποψη, η άλλη φωνή», πρόσθεσε.


  «Ο ΣΚΑΪ έχει επιλέξει να λέει ότι “έχω ταυτότητα”, το πρόβλημα είναι ότι στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο σχεδόν όλοι οι σταθμοι ταυτίζονται, πηγαίνουν πιο κοντά σε αυτή την ταυτότητα. Υπάρχει έλλειμμα πλουραλισμού», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ