Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το παραδέχτηκε: Σοκάρει το ύψος των χρημάτων που έπαιρνε ο Φουρθιώτης από τηλεοπτικό σταθμό

  Με μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο αμειβόταν ο παρουσιαστής της trash tv, Μένιος Φουρθιώτης όπως παραδέχτηκε την Τρίτη ο ίδιος.

  Ένα ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα της ελληνικής κρίσης, καθώς από το 2010 και μετά ΚΑΙ με την έλευση της οικονομικής κρίσης τα μπάτζετ στην ελληνική τηλεόραση έπεσαν κατακόρυφα. Ο παρουσιαστής ανέφερε αυτό το ποσό σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ήταν «επιτυχημένος» και ότι δεν χρειαζόταν να στήσει περιστατικό με πυροβολισμούς.

  Νωρίτερα, «μύλος» έγινε με το ποσό που αμείβεται ο παρουσιαστής, όταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Ant1 μετέδωσαν ότι αμοίβεται με 1,5 εκατ ευρώ, το χρόνο. Ο παρουσιαστής πάντως ερωτηθείς το αρνήθηκε και υποστήριξε πως οι αμοιβές του ανέρχονταν στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ το χρόνο.

  Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο της δικής του, ο παρουσιαστής της trash tv, ο οποίος κατηγορείται για τις στημένες επιθέσεις στο σπίτι του τον Απρίλιο του 2021, δήλωσε κατά την απολογία του «θύμα πλεκτάνης», ενώ τα έριξε στον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη, σε μια προσπάθεια να αποποιηθεί των ευθυνών του.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ