Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022

Οι φήμες οργιάζουν: Η επιστροφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλάκη και ο ρόλος Αλαφούζου

Η Πυθία αποκαλύπτει Όταν είχε γίνει γνωστό ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα συμμετείχε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο «Εθνικός Σερίφης», μαζί με τη Λίνα Μενδώνη βρέθηκαν...
More

  Latest Posts

  Το κατάφεραν και αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ: Κλείνει η Αυγή – Μετά την πρωτοφανή αποτυχία εγκαταλείπει το «καράβι» ο φοβισμένος διευθυντής – Ποιοι πιέζουν τον Τσίπρα

  Σύμφωνα με πληροφορίες μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο της διοίκησης της Αυγής για «εκσυγχρονισμό των ΜΜΕ του ομίλου» και πάντοτε σε συνεργασία με τους εργαζόμενους. Οι ολοκληρωμένες εθελουσίες έως τώρα είναι 11 και, όπως υπολογίζουν, θα φτάσουν περίπου τις 20. Σύμφωνα με το e-tetradio, το καθημερινό φύλλο θα κλείσει άμεσα και ταυτόχρονα θα ενισχυθεί το site της Αυγής, όχι μόνο με κάποιους από τους εργαζόμενους του φύλλου, αλλά αποκτώντας και premium περιεχόμενο.


  Επίσης θα υπάρχει αναδιάρθρωση του κυριακάτικου φύλλου ώστε να γίνει πιο πλούσιο και πιο δυνατό. O διευθυντής της εφημερίδας Αγγελος Τσέκερης τελεί υπό παραίτηση.


  Αυτός είναι ο σχεδιασμός της διοίκησης και μένει να (δούμε πως θα) προχωρήσουν οι συνεννοήσεις με το κόμμα. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε αποφάσεις κι εξελίξεις.

  ΥΓ: Οπως γράφει το e-tetradio την Τετάρτη πρωί στον πολιτικό καφέ με τον Αλέξη Τσίπρα θα συζητήσουν αποκλειστικά το θέμα της Αυγής. Πιέσεις να μην κλείσει το καθημερινό φύλλο, εν όψει και του συνεδρίου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ