Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το επαγγελματικό μυστικό του Χατζηνικολάου: Του τηλεφώνησε όλη η αφρόκρεμα των πλουσίων της Αθήνας

  Μια στο καρφί και μια στο πέταλο ήταν η κριτική τού Νίκου Χατζηνικολάου για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Eλπιδοφόρο, σχετικά με τη «συγγνώμη» για την παρουσία του στα εγκαίνια του.. τουρκικού κέντρου στη Νέα Υόρκη, δίπλα στον Ταγίπ Ερντογάν και τον ηγέτη των Κατεχόμενων Ερσίν Τατάρ.

  Από τη μια υποστήριξε ότι πρέπει να δεχτούμε ως ειλικρινή τη «συγγνώμη» τού Ελπιδοφόρου και από την άλλη συνέστησε στον ιεράρχη να κόψει τις πολλές δημόσιες σχέσεις οι οποίες «δεν ταιριάζουν με το ράσο».


  Στις δημόσιες σχέσεις απέδωσε την παρουσία του στη νεοϋορκέζικη εκδήλωση των Τούρκων. Απευθυνόμενος από το μικρόφωνο του Real fm στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής είπε: «Δεν ξέρω και δεν μπορώ να υιοθετήσω άκριτα αν το κίνητρο της συγκεκριμένης ενέργειάς σας είναι η φιλοδοξία σας να καθίσετε στον πατριαρχικό θρόνο της Κωνσταντινούπολης. Θέλω να σας πω ότι μετά από αυτά, οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, για να μην πω έχουν εξαφανιστεί».


  Συνέστησε να απελευθερωθεί από τις φιλοδοξίες του και αποκάλυψε ότι είχε διαπιστώσει ο ίδιος την τάση τού ιεράρχη προς τις δημόσιες σχέσεις πριν εκλεγεί αρχιεπίσκοπος Αμερικής. «Αυτό που προσωπικά μου είχε κάνει κακή εντύπωση», είπε, «και ήταν το μόνο γιατί όλα τα υπόλοιπα ήταν θετικά, είναι οι πολλές δημόσιες σχέσεις. Ότι μου τηλεφωνούσε εκείνες τις ημέρες για να σας προβάλω, όλη η αφρόκρεμα των πλουσίων της Αθήνας».


  Ποιών πλουσίων και από ποιους επιχειρηματικούς χώρους δεν θα μάθουμε ποτέ. Επαγγελματικό μυστικό…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ