Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη που… τρομάζουν και η περιουσία του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Η ιστοσελίδα «ceoworld» έκανε αφιέρωμα στους 2 πιο πλούσιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, ο Ιβάν Σαββίδης είναι το ένα από τα δύο...
More

  Latest Posts

  «Του είχε ξεφύγει…» – Οργή στο Μαξίμου για όσα αποκάλυψε o Ευαγγελάτος σε LIVE μετάδοση στο Mega Channel, αλλά έλεγε την αλήθεια (vid)

  Την οργή του Μαξίμου είχε προκαλέσει η αποκάλυψη από το δελτίο του Mega πριν λίγες βδομαδες ότι πάμε σε παράταση του lockdown ως τις 25 Απριλίου. Τότε του είχε ξεφύγει του Ευαγγελάτου με αποτέλεσμα να πέσουν βουνό οι διαψεύσεις από την κυβέρνηση.

  Τελικά φτάσαμε σήμερα στις 15 Απριλίου και έχουμε ακόμη lockdown και φυσικά δεν προβλέπεται καμία άρση ως τις 25 Απριλίου. Άρα ποιος έλεγε ψέματα; Ο Ευαγγελατος ή το Μαξίμου; Και αν κάποιοι πουν ότι ανοιξε το λιανεμπόριο, ανοίξαν και τα Λύκεια ας αναρωτηθούν πρώτα αν μπορούν να πάνε οπουδήποτε χωρίς να στείλουν sms στο 13033 ή στο 13032 και μετά ας μιλήσουν.

  Γιατί άρση του lockdown σημαίνει άρση της απαγόρευσης μετακίνησης, να μπορείς να πας όπου θες χωρίς περιορισμούς και όλα τα συναφή με τα μηνύματα. Εδώ καταντήσαμε για να ψωνίσεις σώβρακα να πρέπει να κάνεις πρώτα αίτηση στο κατάστημα διαδικτυακά και να κλείσεις ραντεβού για να δεχτεί το μαγαζί να ψωνίσεις σε συγκεκριμένη ώρα και με χρονικό περιορισμό ώστε να τελειώσεις γρήγορα τα ψώνια για να μπει και το επόμενο ραντεβού να ψωνίσει.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗolympia.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ