Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τι συζητά ο Μητσοτάκης με Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο και Κυριακού

  Με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθεί το Μέγαρο Μαξίμου την κινητικότητα που παρατηρείται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στα media και πιο συγκεκριμένα στα κανάλια όπως μεταδίδει η στήλη Bigmouth του powergame.gr. Ο Μητσοτάκης, από τα λίγα που προλαβαίνει να δει, έχει καταλήξει σε ένα πρώτο συμπέρασμα, που έχει να κάνει με τον κεραυνοβόλο έρωτα των καναλαρχών για τον πρόεδρο Ανδρουλάκη.

  Από κει και πέρα, ο πρωθυπουργός που είναι αλήθεια ότι γνωρίζει όσο λίγοι την ιδιοσυγκρασία όλων των καναλαρχών, άρχισε να διακρίνει μια σχετική αποστασιοποίηση των καναλιών, από επιλογές της κυβέρνησης. Και επειδή ο ίδιος τυγχάνει κατά καιρούς αποδέκτης όλων των αιτημάτων που διατυπώνουν οι ιδιοκτήτες των καναλιών, μπορεί να αξιολογεί επ΄ ακριβώς την κατάσταση.

  Γράφει το δημοσίευμα: Πάντως για την ιστορία και μόνο να σας πω ότι εκτός από τον Γιάννη Αλαφούζο, που τον είδε τρεις φορές κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Μητσοτάκης, έχει συνομιλήσει τόσο με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (Alpha- Star), όσο και με τον Θοδωρή Κυριακού του ΑΝΤ1.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ