Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  «Τα λεφτά που παίρνει…» – Δημοσίευμα εξευτελίζει όπως ποτέ άλλοτε τον Πρετεντέρη

  Όταν λέει κανείς ότι κάποιος αξίζει τα λεφτά που παίρνει, μάλλον εννοεί τον Γιάννη Πρετεντέρη γράφει το newsbreak.gr.

  Διαβάστε τη συνέχεια του δημοσιεύματος:

  Οι ευθύνες για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν αποδόθηκαν απλόχερα από τον δημοσιογράφο του Mega, καθώς «…υπήρξε μια αμεριμνησία, υποτίμηση του φαινομένου, δεν ήταν προετοιμασμένη η Πολιτεία, η κοινωνία μας, να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα».

  Και όταν είπε Πολιτεία δεν εννοούσε φυσικά την Κυβέρνηση, αλλά το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, λέγοντας πως αυτό είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση της κρίσης  και χαρακτήρισε «δευτεροτεταρτεύον θέμα» το αν υπήρξε συνεννόηση, Κυβέρνησης, Περιφέρειας, Δήμων για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε!

  Φυσικά τα βέλη των ευθυνών στράφηκαν και στους πολίτες, καθώς η «καραμέλα» της ατομικής ευθύνης είναι το μόνο πολιτικό δόγμα γι’ αυτή την Κυβέρνηση και τους πιστούς παλιάτσους της.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ