Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Τα δύο κανάλια που κονταροχτυπιούνται για τους «Ράδιο Αρβύλα»

  Τελικά σε ποιο κανάλι θα καταλήξουν οι «Ράδιο Αρβύλα» έπειτα από τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις τριών μηνών;

  Τα δύο κανάλια που κονταροχτυπιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του είναι ο ΑΝΤ1 και το Open, καθώς αμφότεροι οι σταθμοί έχουν φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο συζητήσεων με τους «τρομερούς» Θεσσαλονικείς.

  Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 είχε σαφές προβάδισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς έφτασε επανειλημμένα πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «Ράδιο Αρβύλα» μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, χωρίς, ωστόσο, το deal να επισφραγίζεται.

  Νεότερες πληροφορίες επαναφέρουν στο κάδρο το Open, όχι ως απλό διεκδικητή των «Ράδιο Αρβύλα», αλλά ως την πιθανότερη τηλεοπτική τους στέγη για τη νέα σεζόν.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, το Open διατηρεί δεσμευμένο από το μπάτζετ της νέας σεζόν το κόστος της συμφωνίας με τον Αντ. Κανάκη, προχωρά στον προγραμματισμό του θεωρώντας δεδομένο ότι το «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψει στη δική του συχνότητα, και περιμένει απλώς το τελικό «ΟΚ».

  Στην περίπτωση που όντως «κλειδώσει» στο Open, το «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα είναι καθημερινό.

  Το πιθανότερο σενάριο είναι η σατιρική εκπομπή του Αντ. Κανάκη να μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα και μάλιστα στην ίδια ζώνη, δηλαδή στις 20:00.

  Για ένα επεισόδιο την εβδομάδα θα επιστρέψει στη συνέχειά και το «Βινύλιο».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ