Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  Τάπωσε το Mega Channel σε προβοκατόρικη ερώτηση κατά του Αλέξης Τσίπρα σε LIVE μετάδοση

  Ακόμα και τους επιστήμονες θέλησε να βάλει στο παιγνίδι της προβοκάτσιας κατά του Αλέξη Τσίπρα το Mega δια των παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής.

  Οι δημοσιογράφοι του Mega φιλοξενούσαν στην εκπομπή τον καθηγητή πνευμονολογίας και αντιπρόεδρος της… Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας Νίκο Τζανάκη, και η πρώτη ερώτηση που του έκανε ήταν στη γραμμή της κυβέρνησης και της ΝΔ.

  Χαρακτηριστική είναι η ερώτηση που έκαναν οι παρουσιαστές και μάλιστα με χαμόγελο: «κ. Τζανάκη συγγνώμη κιόλας θα σας βάλουμε σε μια διαδικασία αλλά τελικά ξεσκαρτάρουμε το εμβόλιο AstraZeneca όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Πήγε η κυβέρνηση να ξεστοκάρει και μετά θα έρθουν τα καλά εμβόλια;»

  Ο Νίκος Τζανάκης, τάπωσε τους δυο παρουσιαστές επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ένα πολύ ωραίο κομμάτι στη δήλωσή του που λέει ότι το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και κάλεσε τους πολίτες να το κάνουν αφού όπως λένε οι επιστήμονες οι τυχόν παρενέργειες είναι απειροελάχιστες…

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗavgi.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ