Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σφοδρή επίθεση Κύρτσου στον Οικονόμου του ΣΚΑΪ αφού ο Μητσοτάκης «έφαγε τα μούτρα του»

  Δεν πέρασε το αίτημα Μητσοτάκη για αποπομπή του Γιώργου Κύρτσου από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, καθώς ο επικεφαλής της ΚΟ του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ πρότεινε μόνο 12μηνη στέρηση δικαιωμάτων μέλους του ΕΛΚ για τον ευρωβουλευτή (πρώην της ΝΔ), κάτι που έγινε δεκτό.


  Όπως ενημερώνει ο Γιώργος Κύρτσος, «στους 131 ευρωβουλευτές που ψήφισαν επί συνόλου 177, οι 91 ψήφισαν υπέρ της πρότασης Βέμπερ, 29 με στήριξαν και 11 έκαναν αποχή. Ο Βέμπερ εξήγησε ότι ο Μητσοτάκης του ζήτησε αποπομπή μου αλλά αυτός δεν το δέχθηκε και πως το ΕΛΚ δίνει προτεραιότητα σε κόμματα έναντι ευρωβουλευτών».


  Με αφορμή την απόφαση του ΕΛΚ ο Γ. Κυρτσος τα έβαλε μετον ΣΚΑΪ κι τον παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου γιατί όπως είπε ανακοίνωσαν την «ανύπαρκτη διαγραφή» του. Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής έγραψε στα σόσιαλ μίντια:


  “Ο Μητσοτάκης ζήτησε τη διαγραφή μου από ΕΛΚ. Μειμαράκης και Βέμπερ διαφώνησαν. Επέλεξαν τη «συμβιβαστική» στέρηση δικαιωμάτων μέλους του ΕΛΚ για ένα χρόνο. Οι συμβιβασμοί όμως δεν γίνονται δεκτοί από Σκάι. Γι αυτό ο Δ.Οικονόμου ανακοίνωσε στην εκπομπή του την ανύπαρκτη διαγραφή μου”.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ