Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Στη θλιβερή του προσπάθεια να υπερασπιστεί τους Ουκρανούς ναζί ο Άδωνις στοχοποιεί το Periodista.gr – Σφοδρές οι αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου (pics)

  Periodista

  Σε μια θλιβερή απόπειρα να υπερασπιστεί τους ναζί της Ουκρανίας και τα αίσχη τους, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης δίνει νέα διάσταση στον νέο – μακαρθισμό που ανατέλλει στη Δύση. Αφού η δήθεν δημοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση απαγόρευσε την πρόσβαση στα ρωσικά κρατικά ΜΜΕ, τώρα – όπως φαίνεται ξεκάθαρα – αρχίζει το κυνήγι των ΜΜΕ που είτε αρνούνται να μεταδώσουν το χυδαίο προπαγανδιστικό υλικό της Δύσης και των Ουκρανών ναζί που στηρίζει, είτε επιλέγουν να μεταδώσουν απλά την αλήθεια.


  Διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη που θα δείτε παρακάτω:


  Ο Άδωνις Γεωργιάδη επέλεξε να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση και να στοχοποιήσει το PERIODISTA.GR την ημέρα που η ρωσική Πρεσβεία κατήγγειλε την αντιρωσική υστερία από την πλευρά Ελλήνων αξιωματούχων και εξέδωσε οδηγία προς τους Ρώσους πολίτες να είναι προσεκτικοί στη χώρα μας. Ναι, μετά τη ναζιστικής έμπνευσης απαγόρευση του Τσαϊκόφκσι, υπάρχει ακόμη φόβος για πογκρόμ στο οποίο πιθανότατα θα πρωταγωνιστήσουν υστερικοί αντιρώσοι (στην Γερμανία του ναζιστικού παρελθόντος έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται επιθέσεις σε καταστήματα Ρώσων, όπως ακριβώς συνέβαινε με τους Εβραίους).


  Ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός του Άδωνι Γεωργιάδη με την παραπάνω ανάρτηση; Εκτός της αλληλεγγύης που δείχνει στους Ουκρανούς ναζί (Δεν μας κάνει εντύπωση με βάση το πολιτικό του παρελθόν. Ο ίδιος εξάλλου ήταν ανεπιθύμητο πρόσωπο για τους Ισραηλινούς και την εβραϊκή κοινότητα μέχρι να ζητήσει γονατιστός συγγνώμη πραγματοποιώντας άλλη μία θεαματική κυβίστηση), θέλει άραγε να μας κάνει στόχους για υστερικούς αντιρώσους και χρήσιμους ηλίθιους που ζουν ανάμεσά μας; Θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα σε δυτικά συστήματα πολιτικής και οικονομικής εξουσίας τώρα που βρίσκεται στη δύση της πολιτικής του καριέρας; Θέλει να χτίσει νέα γραμμή άμυνας τώρα που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιογραφικής – προς το παρόν – έρευνας για τα αδιευκρίνιστα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στους τραπεζικούς του λογαριασμούς; Έχει κατανοήσει ότι λέγοντας κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ πως «την άλλη φορά θα είναι αλλιώς», το εννοούν;


  Σε κάθε περίπτωση εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου του έδωσαν την απάντηση, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένας δεν βρέθηκε να τον υπερασπιστεί, κάτι που δείχνει ότι ο ίδιος, αλλά και η ΝΔ του Μητσοτάκη έχουν απωλέσει τα όποια στηρίγματά τους είχαν στην κοινωνία.

  Και βέβαια δεν μας κάνει εντύπωση που Έλληνες ακροδεξιοί τηλεπωλητές στηρίζουν κωμικούς κλόουν που έγιναν πρόεδροι στην Ουκρανία.


  Δείτε μόνο μερικές από τις απαντήσεις των χρηστών του διαδικτύου:

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ