Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη που… τρομάζουν και η περιουσία του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Η ιστοσελίδα «ceoworld» έκανε αφιέρωμα στους 2 πιο πλούσιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, ο Ιβάν Σαββίδης είναι το ένα από τα δύο...
More

  Latest Posts

  «Στην Δένδια ο Άγκυρας…» – Μπούμερανγκ γύρισε στον όμιλο Μαρινάκη η στήριξη σε Μητσοτάκη και Σημίτη (pics)

  Μπούμερανγκ φαίνεται ότι γύρισε στον όμιλο Μαρινάκη ή προσπάθεια να υποστηρίξουν την πολιτική Μητσοτάκη για διερευνητικές εφ’ όλης της ύλης με την Τουρκία, επιστρατεύοντάς ακόμα και τον Κώστα Σημίτη προκειμένου να ακυρώσει τον Νίκο Δένδια.

  Έπειτα από το βαρύγδουπο πρωτοσέλιδο κατά του Κώστα Καραμανλή και την πολιτική που πρεσβεύει, ήρθε η απάντηση από τον πρώην πρωθυπουργό και φυσικό ηγέτη της παράταξης η οποία ήταν εξαιρετικά σκληρή. Και έθεσε τις κόκκινες γραμμές της εθνικής πολιτικής, απέναντι στην Τουρκία, τις οποίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθούσε να «ξεθωριάσει».

  Το πανηγυρικό πρωτοσέλιδο με την παρέμβαση του Κώστα Σημίτη

  Η γραμμή Καραμανλή ήταν φυσικά η σφραγίδα πάνω στις εθνικές θέσεις όπως τις είχε εκφράσει ο Προκόπης Παυλόπουλος και συνοψίζονται στην μία και μόνη διαφορά με την Τουρκία. Την νησιωτική υφαλοκρηπίδα και την περί αυτήν θαλάσσια ζώνη.

  Ο Νίκος Δένδιας λοιπόν αγνόησε πλήρως την γραμμή Μητσοτάκη – Σημίτη – Αποστολίδη και προσδέθηκε στην γραμμή Καραμανλή – Παυλόπουλου. Δηλαδή η παρέμβαση Σημίτη εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό Βατερλώ σε όσους επιθυμούν στο τέλος της ημέρας, συνεκμετάλλευση με την Τουρκία. Αλλά και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

  Ενδεικτικός ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώθηκε το ταξίδι Δένδια στην Άγκυρα από την ιστοσελίδα του ομίλου:

  Βαρύγδουπο λάθος ακόμα και στις πρώτες λέξεις του τίτλου. Νευρικότητα;
  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ