Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί διώκεται για κακούργημα και γιατί υπήρξε καθυστέρηση 3 χρόνων

  Στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα κάνει Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

  Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

  «Είναι προφανές πλέον ότι η ποινική δίωξη ασκήθηκε για κακούργημα. Υπάρχει ένα παράθυρο, υπάρχει μία διαζευκτικότητα όσον αφορά τη πιθανή συμπεριφορά του δράστη, όπου έχει την ευελιξία η Εισαγγελία να ασκήσει κακούργημα. Δηλαδή σε περιπτώσεις αποκόμισης κέρδους το οποίο αγγίζει τις 120.000 ευρώ, υπάρχει μία διαζευκτική διάταξη που αφορά τη βλάβη που θα κάνεις στο θύμα. Φαίνεται σε αυτό στάθηκε η Εισαγγελία και βρήκε παράθυρο για να ασκήσει τη δίωξη», εξήγησε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και πρόσθεσε ότι όλες αυτές τις μέρες η στάση τους ήταν προσγειωμένη και ανέμεναν ποινική δίωξη για πλημμέλημα.

  «Στην πρώτη καταγγελία έγιναν τα πάντα. Κατατέθηκε έγκληση και στην Εισαγγελία και στο αστυνομικό τμήμα για να ενεργοποιηθεί το αυτόφωρο και δυστυχώς τα αντανακλαστικά της αστυνομίας και της πολιτείας δεν έδειξαν το ίδιο. Αυτό που συμβαίνει αυτή την εβδομάδα έπρεπε να συμβεί πριν από 3 χρόνια. Δεν ξέρουμε εάν μέσα σε αυτή την τριετία η συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήταν ίδια κι αν θυματοποίησε άλλες κοπέλες», κατέληξε.

  Για νομικό άλμα μιλά ο δικηγόρος του

  Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος Γιώργος Δακουράς έκανε λόγο για «ένα νομικό άλμα το οποίο έχουμε στόχο να το αναδείξουμε εν όψει της απολογίας του τη Δευτέρα».

  Στην προανακριτική του απολογία σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι είχε κατεβάσει τα επίμαχα βίντεο, τα οποία κάποιος άγνωστος ανάρτησε εκ νέου.

  «Δεν τα ανέβασα εγώ. Δεν ξέρω ποιος τα ανέβασε ξανά τα βίντεο. Εγώ τα έχω αποσύρει από το διαδίκτυο εδώ και τρία χρόνια», φέρεται να υποστήριξε ο παρουσιαστής.

  «Ο ισχυρισμός του έχει καταγραφεί από την πρώτη στιγμή ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος του που έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει σχέση με τις αναρτήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες από άτομο που μπορεί να τα έχει στην κατοχή του» πρόσθεσε ο κ. Δακουράς.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗtopontiki.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ