Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκ στο Μαξίμου και στον ΣΚΑΪ από την επίθεση Πορτοσάλτε σε LIVE μετάδοση: «Αυτό το σκάνδαλο μου θυμίζει την περίπτωση Κοσκωτά» (vid)

  Ακόμα και στον πλέον φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ αναγνωρίζουν τον ρόλο της κυβέρνησης στο σκάνδαλο Πάτση, έστω και έμμεσα αφού όπως λένε χαρακτηριστικά «πρέπει να έχεις κονέ για να μην έχεις μία και να σου δίνει η τράπεζα 4 εκατ. ευρώ για να αγοράσεις δάνειά της αξίας 60 εκατ. ευρώ»!

  Μάλιστα όπως είπε ο Α.Πορτοσάλτε «μου θυμίζει την περίπτωση Κοσκοτά, όταν ο επιχειρηματίας πήρε δάνειο από την Τράπεζα Κρήτης για να αγοράσει την… Τράπεζα Κρήτης».

  Στη ΝΔ θέλουν να πιστεύουν πως θα την βγάλουν «καθαρή» και με αυτό το σκάνδαλο με την βοήθεια των ΜΜΕ, αλλά πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική περίπτωση από το σκάνδαλο-κακούργημα των υποκλοπών.

  Οι υποκλοπές είναι ζήτημα δημοκρατίας αλλά η περίπτωση Πάτση μπαίνει στο σπίτι των πολιτών και στην τσέπη τους.

  Και αυτά όπως όλοι ξέρουν για τους πολίτες είναι «ιερά».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ