Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σκηνή… ζηλοτυπίας του Γιώργου Παπαδάκη για τα μάτια της Παγώνη

  Στην πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου παρευρέθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία είχε την τιμητική της, καθώς ο γνωστός σόουμαν τη συμπεριέλαβε στις μιμήσεις.. του.
  Μετά την παράσταση, η Ματίνα Παγώνη ρωτήθηκε για τη φιλία και την εκτίμησή της προς τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, καθώς ουκ ολίγες φορές έχει φιλοξενηθεί στην εκπομπή του.


  Τότε, παρενέβη ο Γιώργος Παπαδάκης κι έκανε… σκηνή ζηλοτυπίας, με την Παγώνη να τον διαβεβαιώνει πως «όλοι είσαστε φίλοι μου, αλλά εσείς ιδιαίτερα».


  «Η Ματίνα Παγώνη είναι εκπληκτική επιστήμονας, εκπληκτική άνθρωπος και ακομπλεξάριστη» δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στην κάμερα του MEGA.

  Στο ερώτημα γιατί ο Τάκης Ζαχαράτος μεταξύ όλων των επιστημόνων επέλεξε να μιμηθεί τη Ματίνα Παγώνη, η ίδια ήταν αφοπλιστική: «Γιατί λέω αλήθειες, αγάπη μου».

  Τέλος, Ματίνα Παγώνη και Γιώργος Παπαδάκης συνέστησαν σε Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη να… σταματήσουν να τρώνε γλυκά το πρωί.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ