Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σε κατάσταση αμόκ ο Πορτοσάλτε «πλακώθηκε» άγρια σε LIVE μετάδοση με ΣΥΡΙΖαίο δημοσιογράφο για τα μάτια της Ζαχάροβα

  Έντονη ήταν σήμερα η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Αρη Πορτοσάλτε και τον Νίκο Σβέρκο στον αέρα του ΣΚΑΪ για τη νέα επίθεση του ρωσικού ΥΠΕΞ στην Ελλάδα και τις δηλώσεις της εκπροσώπου του, Μαρίας Ζαχάροβα.


  Ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε από τον διευθυντή του avgi.gr να καταδικάσει τα λεγόμενα της Ζαχάροβα και ο τελευταίος ζήτησε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να καταδικάσει όλες τις πολεμικές επιχειρήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν.


  «Καταδικάζεις οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση έχει γίνει στο παρελθόν Αρη μου;» ρώτησε ο Σβέρκος με τον Πορτοσάλτε να απαντά «τι θες να σου πω; Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί το εύρος του βομβαρδισμού της Σερβίας με την επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, ικανοποιήθηκες τώρα;».
  «Εχω την ξεκάθαρη θέση να πω ότι οποιαδήποτε επίθεση σε άλλο κράτος είναι μη αποδεκτή – Ηταν αναμενόμενη η επίθεση της Ζαχάροβα – Εχουμε στείλει Καλάσνικοφ και αντιαρματικά, τι να μας έλεγε συγχαρητήρια; Επρεπε να κάνουμε διπλωματικές πρωτοβουλίες, όχι να κάνουμε τους πολεμάρχους. Ξεκάθαρα έχει να κάνει η δήλωση της Ζαχάροβα με τα όπλα που στείλαμε» απάντησε ο Νίκος Σβέρκος.


  Ο Πορτοσάλτε του είπε «Αναμειγνύεται η Ζαχάροβα στα εσωτερικά της Ελλάδας;» με τον Σβέρκο να του ανταπαντά «Διπλωματία είναι, ξέρετε τι σημαίνει;» «Α, καλά Τρίτη 8 Μαρτίου είναι σήμερα… Νίκο, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτά λέτε;» με τον Σβέρκο να του λέει «Εσύ αυτά λες στην Νέα Δημοκρατία με τον Αδωνι Γεωργιάδη; Αυτά λέτε στις πρωτοχρονιάτικες πίτες;».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ