Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σάλος με Μενεγακη και Σταϊκούρα: Έτρωγαν παρέα καραβιδες σε ψαροταβέρνα (pic)

  «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες», τίτλος που αντιστοιχεί στην ταινία φαβορί για τα φετινά Οσκαρ, συναντήθηκαν ο υπουργός και η παρουσιάστρια, μαγνητιζοντας τα βλέμματα των θαμώνων.

  Μια απρόοπτη πολιτικο-τηλεοπτική συντροφιά κίνησε το ενδιαφέρον των θαμώνων της Νησιώτισσας το βράδυ της Δευτέρας στην Πεντέλη. Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη μονοπώλησαν το κους κους όσων τους είδαν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Η συντροφιά της ψαροταβέρνας αποτελούνταν από την Ελένη, τον υπουργό και τη σύζυγό του Αρτέμιδα Πάνου, τον σύζυγο της παρουσιάστριας Ματέο Παντζόπουλο και έναν φίλο τους, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

  dfgdafgdafg

  Το ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι ούτε ο υπουργός συνηθίζει να βγαίνει με τηλεοπτικές παρουσίες του βεληνεκούς της Μενεγάκη για φαγητό ούτε όμως και η Ελένη Μενεγάκη θεάται με πολιτικούς. Ομως, τελικά τόσο η ωραία Ελένη όσο και ο υπουργός Οικονομικών έσπασαν τα στερεότυπα. Η Νησιώτισσα είναι γνωστό στέκι πολιτικών, δημοσιογράφων, παρουσιαστών και καλλιτεχνών, με συνέπεια πολλές φορές οι παρέες που συναντώνται εκεί να…μπλέκονται γλυκά.

  Μπορεί και αυτήν τη φορά να συνέβη το ίδιο ή, άλλως, ο Χρήστος Σταϊκούρας έχει διευρύνει τον κύκλο των φίλων του. Πάντως η παρέα, όπως πληροφορήθηκε η στήλη από αυτόπτες μάρτυρες, έδενε υπέροχα, με τον ίδιο τρόπο που έδεσε η σάλτσα στην οποία «κολυμπούσαν» οι καραβίδες που βρέθηκαν στο τραπέζι τους.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ