Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις στο μαγαζί των Βαρδινογιάννηδων

  Ανοίγει ο δρόμος για την πλήρη εξαγορά του ALPHA από το fund που ελέγχει και τη συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του iediseis.gr οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και ο Όμιλος Βαρδινογιάννη επιλέγει να παραμείνει με ένα κανάλι, το STAR.

  Oι νέοι ιδιοκτήτες που μέχρι τώρα ήλεγχαν το 50% του ALPHA είναι η BC Partners το οποίο στην Ελλάδα εκπροσωπεί ο Νίκος Σταθόπουλος. Από πίσω, απ’ ο,τι είναι γνωστό, βρίσκεται το United Group του οποίου ηγείται ο γνωστός Σέρβος επιχειρηματίας, Ντράγκαν Τσόλακ.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επιχειρηματικό σχήμα συμμετέχει και ο Βούλγαρος επιχειρηματίας, Σπας Ρούσεφ, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα όταν αγόρασε το «παλάτι» του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι. Μάλιστα, για τον τελευταίο ακούγεται ότι εκτός των πολλών άλλων διαθέτει και ιδιόκτητο νησί στην Καραϊβική.

  Πάντως, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, το βέβαιο είναι ότι στον χώρο των ελληνικών media ποτέ δεν θα πλήξουμε.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ