Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ με αλλαγές σε διευθυντικές θέσεις

  Aλλαγές στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Ομίλου ΣΚΑΪ. Η Δώρα Γερογιάννη αναλαμβάνει καθήκοντα Marketing και Communications Executive του Ομίλου ΣΚΑΪ. Η κυρία Γερογιάννη εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ το 2006, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια ήταν Marketing Manager του Ομίλου.


  Επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Ομίλου είναι η Δήμητρα Μπάκα, η οποία ανέλαβε καθήκοντα τον Ιούνιο του 2021.Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο δημοσιογράφος Φώτης Νάκος αποχώρησε από το σάιτ του ΣΚΑΪ όπου κατείχε επιτελική θέση και εντάχθηκε στο δυναμικό της OPINIONPOST (DNews by Dikaiologitika.gr) αναλαμβάνοντας την Διεύθυνση Σύνταξης και περιεχομένου του ομίλου. 

  Toν Φώτη Νάκο αντικατέστησε η Ματίνα Ηρειώτου αναλαμβάνοντας διευθυντική θέση στο σάιτ του ΣΚΑΪ. Την ίδια ώρα τα διαδικτυακά Μέσα της «Καθημερινής» ενισχύονται με προσθήκες προσώπων από άλλα σάιτ. Πιο πρόσφατη μεταγραφή ο Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, που επί χρόνια συνεργαζόταν με το zougla.gr.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ