Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις στα ΜΜΕ του Βαρδινογιάννη

  Η σύμπραξη του ομίλου Βαρδινογιάννη με την «Primos Media» δεν περιορίζεται, τελικά, μόνο στον Alpha. Παράλληλα με την υλοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών για τον τηλεοπτικό σταθμό, στα τέλη Ιουνίου, έγινε αλλαγή σύνθεσης στο διοικητικό συμβούλιο του Δρόμου 89.8, του Alpha 98.9 και του Δίεση 101.3.

  Οπως γράφει το e-tetradio στην θέση του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου παρέμεινε ο Κώστας Φωτόπουλος, στην θέση του αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος και ως μη εκτελεστικά μέλη εισήλθαν ο Jean Daniel Cohen, κάτοικος Λουξεμβούργου, και ο Fabio Mazzoni, κάτοικος Βελγίου. Οι δύο τελευταίοι είναι οι ίδιοι που εκπροσωπούν την «Primos Media» στο ΔΣ της τηλεόρασης του Alpha. Ταυτόχρονα έγιναν και σχετικές τροποποιήσεις στα καταστατικά των ραδιοσταθμών, για την είσοδο των νέων μελών.

  Οπως γράφει το e-tetradio εκτός από τα ραδιόφωνα, η ίδια αλλαγή έγινε και στην εταιρεία συμμετοχών του ομίλου Βαρδινογιάννη, την «Star Επενδυτική». Τέλος, όσον αφορά το Star, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια αλλαγή στο ΔΣ του, ωστόσο είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη έκτακτη γενική συνέλευση, με σκοπό την λήψη απόφασης για την εκλογή νέου ΔΣ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ