Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  «Ράπισμα» Κύρτσου σε Μητσοτάκη για ελευθερία Τύπου στην Ελλάδα: «Ο Μητσοτάκης εξαφανίζει ειδήσεις για να μην τον μολύνουν – Έτσι ολοκληρώνεται ο διασυρμός του»

  Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με ανάρτησή του στο Twitter κάνει νέα σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτή τη φορά για την ελευθερία του Τύπου.

  Συγκεκριμένα υπογράμμισε το γεγονός πως τόσο δημοσιογραφικές ενώσεις, όσο και ο διεθνής τύπος εμμένουν στον φαύλο κύκλο αυταρχισμού της γαλάζιας κυβέρνησης αλλά και τον ασφυκτικό περιορισμό της ελευθερίας του Τυπού.

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμέτωπος με τις σφοδρές αντιδράσεις αντί να προσπαθήσει να τις ανατρέψει προκειμένου να αποφύγει και τις αντίστοιχες κυρώσεις, αποκρύπτει τις σχετικές ειδήσεις. Φαίνεται πως η πρωθυπουργική στρατηγική επί του συγκεκριμένου ζητήματος εντοπίζεται στη μέθοδο της λογοκρισίας συγκεκριμένα σημειώνει «εξαφανίζει τις σχετικές ειδήσεις για να μη..μολύνουν την κοινή γνώμη. Έτσι ολοκληρώνεται ο διεθνής διασυρμός του».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ