Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Πυρά Κύρτσου για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα: «Ποιος Ορμπάν; Ο Μητσοτάκης τον ξεπέρασε!»

  Με μια σειρά από αναρτήσεις – «φωτιά» ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος κατακεραυνώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του με αφορμή την έκθεση «κόλαφο» που δείχνει τη χώρα μας στην στην 108η θέση του Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου.

  Η Ελλάδα η οποία το 2021 βρισκόταν την 70η θέση, πλέον κατρακύλησε στην 108η, με τα περιστατικά προσπάθειας δίωξης και φίμωσης δημοσιογράφων να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα!

  «Έπρεπε να ντρέπεται ο Μητσοτάκης που η Ελλάδα έπεσε στην διεθνή κατάταξη της ελευθερίας των ΜΜΕ από τη θέση 70 το 2021, στη θέση 108 το 2022. Πως να ντραπεί όμως που η κατρακύλα οφείλεται στον ίδιο. Οι ανελεύθερες μέθοδοί του καταγγέλλονται διεθνώς» σχολιάσει στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος με αφορμή τα θλιβερά αποτελέσματα της έκθεσης.

  Ο ίδιος προσθέτει σε άλλη ανάρτησή του: «Ποιος Ορμπάν. Ο Μητσοτάκης τον ξεπέρασε σε ζητήματα περιορισμού ελευθερίας ΜΜΕ. Σύμφωνα με την έκθεση των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, η Ουγγαρία 92η σε ζητήματα ελευθερίας των ΜΜΕ το 2021, ανέβηκε στη θέση 85 στους 180, το 2022. Αντίθετα ο Μητσοτάκης έριξε την Ελλάδα από 70η σε 108η!».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ