Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πυρά κατά Μητσοτάκη από Μαρινάκη μέσω Καρακούση – Πανίσχυρος επιχειρηματίας αποθεώνει τον Τσακαλώτο

  Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει το «Βήμα» μέσω άρθρου του Αντώνη Καρακούση. Στο άρθρο εκφράζονται σοβαρές ενστάσεις για το κατά πόσο η πραγματικότητα επιτρέπει στον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει «εγγυητής της σταθερότητας», υπογραμμίζοντας τις αποτυχίες στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, αλλά και της κερδοσκοπίας σε βάρος των πολιτών από τους παραγωγούς και εμπόρους ηλεκτρικής ενέργειας, εξαιτίας της καθυστέρησης του ελέγχου των υπερκερδών τους.


  Αίσθηση προκαλεί και η παραδοχή στη «νοικοκυροσύνη» του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον Δημόσιο Τομέα, η οποία μάλιστα παρουσιάζεται μέσω παρασκηνιακής αναφοράς επιφανούς οικονομικού παράγοντα.


  «Πρόσφατα σε ομήγυρη στελεχών του ιδιωτικού τομέα, επιφανής οικονομικός παράγων έθεσε το εξής ερώτημα: “Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο καλύτερος υπουργός Οικονομικών των τελευταίων δεκαετιών; Ποιος παρέδωσε το καλύτερο δημόσιο ταμείο;”», γράφει ο Αντώνης Καρακούσης και συνεχίζει:
  «Τον κοίταξαν όλοι με απορία, αλλά ουδείς διακινδύνευσε οποιαδήποτε απάντηση. Βλέποντας τους άλλους δύστοκους έδωσε την απάντηση μόνος του. «Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος!» ανέκραξε σχεδόν θριαμβευτικά, για να επιβεβαιώσει προφανώς την έκπληξη της παρέας, η οποία άκουγε μια τόσο εντυπωσιακή αναγνώριση από ένα πρόσωπο που όλοι γνώριζαν ότι δεν τρέφει και τα καλύτερα των αισθημάτων για τον ΣΥΡΙΖΑ».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ