Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Προβληματισμένος ο Αλαφούζος μετά την κατάρρευση στον ΣΚΑΪ

  Σύσκεψη κορυφής της διοίκησης και του ενημερωτικού τομέα του ΣΚΑΪ υπό τον Γιάννη Αλαφούζο πραγματοποιήθηκε στα μέσα της εβδομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Φαλήρου, με τις συζητήσεις να διαρκούν κάτι περισσότερο από μία ώρα.

  Από την εν λόγω σύσκεψη πέρασε το σύνολο σχεδόν των επιτελικών στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού, με τη μεγαλύτερη έμφαση να δίνεται σε εκείνα της ενημέρωσης, προεξάρχοντος βεβαίως του Βασίλη Παπαδρόσου.

  Σύμφωνα με το media.gr είναι ξεχωριστό το ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη του καναλιού για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές, στη γραμμή και στην εν γένει φετινή παρουσία των οποίων επικεντρώθηκε και το μεγαλύτερο κομμάτι της συνάντησης, ενώ στο τραπέζι έπεσαν γενικότερα οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

  Πάντως, ο προβληματισμός για τα νούμερα τηλεθέασης του ΣΚΑΪ τόσο στην ενημέρωση όσο και την ψυχαγωγία είναι πολύ έντονος.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ