Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Πολύ άσχημα τα νέα για την υγεία του Γιώργου Τράγκα – Κρίσιμες οι ώρες

  Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός δημοσιογράφος στο νοσοκομείο «Σωτηρία» δίνοντας μάχη με τις επιπλοκές του κορωνοϊού. Σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα, ο στενότερος συνεργάτης του, η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

  «Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων» αναφέρει με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρης Κουρτζίδης.

  Μάλιστα, πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88 – 89».

  Η κατάσταση του δημοσιογράφου παραμένει σταθερή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

  Να υπενθυμίσουμε ότι, την περασμένη Παρασκευή 10/12, υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό /επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η τοποθέτηση στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών, καθώς επίσης κρίθηκε αναγκαία και η διασωλήνωσή του.

  Επίσης ο κ. Τράγκας υπέστη χτες και μια σοβαρή νεφρική επιπλοκή, με αποτέλεσμα να υποστηρίζεται με μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ