Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πολύ άσχημα τα νέα για την υγεία του Γιώργου Τράγκα – Κρίσιμες οι ώρες

  Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός δημοσιογράφος στο νοσοκομείο «Σωτηρία» δίνοντας μάχη με τις επιπλοκές του κορωνοϊού. Σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα, ο στενότερος συνεργάτης του, η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

  «Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων» αναφέρει με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρης Κουρτζίδης.

  Μάλιστα, πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88 – 89».

  Η κατάσταση του δημοσιογράφου παραμένει σταθερή και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

  Να υπενθυμίσουμε ότι, την περασμένη Παρασκευή 10/12, υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό /επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η τοποθέτηση στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών, καθώς επίσης κρίθηκε αναγκαία και η διασωλήνωσή του.

  Επίσης ο κ. Τράγκας υπέστη χτες και μια σοβαρή νεφρική επιπλοκή, με αποτέλεσμα να υποστηρίζεται με μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ